Mobilní Saunový ráj

Saunový ráj Holice (poblíž Pardubic) uvádí zajímavou technologickou novinku, která není u saun příliš obvyklá. Na Google play (android market) najdete aplikaci pod názvem “Saunový ráj”. Poslouží vám ke zjištění aktuální otevírací doby i počet lidí v sauně a ukáže vám nejnažší cestu do Saunového ráje. Aplikace funguje pouze na mobilních telefonech s operačním systémem android.

Chcete vědět, kolik je právě teď v Saunovém ráji lidí? Nebo chcete vědět, jaká je dnes otevírací doba – jestli se nezměnila z důvodu nějaké rezervace? Nainstalujte si do mobilního telefonu aplikaci Saunový ráj a můžete mít dokonalý přehled a aktuální informace na cestách.

Na Google play (android market) najdete aplikaci pod názvem “Saunový ráj”. Zdarma si ji můžete nainstalovat a po spuštění uvidíte aktuální návštěvnost saunového ráje a dnešní otevírací dobu. Zobrazíte si také telefonní číslo a mapu, budete-li chtít se k nám nechat snadno navigovat.

Doufáme, že Vám pomůže si vybrat vhodnou dobu pro Vaši návštěvu. Budeteli mít nějaké nápady a náměty na vylepšení aplikace, budeme rádi, když nám je sdělíte.

Mobilní Saunový rájMobilní Saunový ráj

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka