Mistrovství v saunových ceremoniálech s mezinárodní účastí

Zážitkové saunování je aktuálním trendem v saunách a saunových světech. Saunové ceremoniály jsou tím pravým zážitkem a nabízí se již na řadě míst: ve wellness hotelích, aquaparcích nebo saunových světech. V únoru se setkají ti nejlepší saunéři z celé ČR se světovou špičkou na mistrovství v saunových ceremoniálech v rámci akce SaunaFest 2013.

Na návštěvníky, milovníky saunování, čeká velkolepá podívaná. Odborníci přivítají výměnu zkušeností a možnost inspirace. Velká cena ČR – mistrovství v saunových ceremoniálech proběhne pod záštitou pořadatele mistrovství světa v rakouském Grazu.

SaunaFest 2013, přehlídka nových trendů v zážitkovém saunování, se uskuteční v novém saunovém světě CEDRUS SPA, který je součástí golfového resortu Kunětická Hora nedaleko Pardubic. Návštěvníci se mohou o víkendu 15. - 17. 2. 2013 těšit na opravdu skvělý saunový zážitek, účast těch nejlepších saunérů a rozmanitý doprovodný program. Vítězové pojedou na mistrovství světa v říjnu 2013 do rakouského Grazu. CK NATUR TRAVEL věnuje navíc vítězi zájezd jachtou Silva podél Chorvatských ostrovů. Mistrovství však není jen o soutěži, prostor bude i pro výměnu zkušeností a vzájemnou inspiraci. Pořadatelé připravují řadu doprovodných programů nevšedního saunování, workshopy a výjimečné zážitky. Pro návštěvníky je připravena hitparáda saunových esencí nebo ukázky metličkování a procedur v ruské banje.

„V tuto chvíli máme přislíbenou účast zástupců Rakouska, Holandska, Polska, Itálie a Finska. Zapojí se do soutěžního programu a předvedou to nejlepší z moderních saunových rituálů ze světa. Čeští účastníci i hosté budou mít příležitost naučit se řadu technik a získat inspiraci pro své provozy.“ říká Pavel Hofrichter, člen představenstva České asociace wellness a ředitel produkční společnosti RAIN.cz, který se oblasti wellness sám již řadu let věnuje. „Dlouhodobě usilujeme o popularizaci správného saunování v ČR. Od roku 2008 šíříme osvětu zážitkového, nevšedního saunování a saunových ceremoniálů. Po řadě přednášek na konferencích a mediálních výstupech – článků na internetu, v tisku, vstupů do rozhlasových a televizních pořadů o saunování – jsme připravili Velkou cenu ČR – mistrovství saunových ceremoniálů. V říjnu jsme se vydali s českou a slovenskou delegací do Rakouska, kde probíhalo mistrovství světa v saunových ceremoniálech. Naši 4 soutěžící si přivezli spoustu inspirace. “ dodává Hofrichter.

Pořadatel SaunaFestu se nechystá zůstat jen u jedné akce. Již nyní se připravuje SaunaFest na cestách, jehož cílem je přenést zážitkové saunování do dalších saun, wellness hotelů, aquaparků a saunových světů po celé ČR. Akci SaunaFest pořádá společnost RAIN.cz a Sauna Club Kylpyla. Odbornou garanci a záštitu nad mistrovstvím převzaly odborné organizace: Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci a Asociace bazénů a saun ČR.

Nenechte si ujít tento jedinečný svátek netradičního saunování plný zážitků.

Mistrovství v saunových ceremoniálech s mezinárodní účastíMistrovství v saunových ceremoniálech s mezinárodní účastíMistrovství v saunových ceremoniálech s mezinárodní účastíMistrovství v saunových ceremoniálech s mezinárodní účastíMistrovství v saunových ceremoniálech s mezinárodní účastí

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka