Mistrovství ČR v jízdě na tobogánu v Aquapalace

Proslulý moderátor Vlasta Korec odstartoval v sobotu 25. dubna v čestlickém Aquapalace Praha pátý ročník Mistrovství České republiky v jízdě na tobogánu. Návštěvníci si mohli užít nejen závodní klání, ale i bohatý doprovodný program v podobě soutěží, speciálních animací a hudební show.

Netradiční závod byl rozdělen do čtyř kategorií: děti od 8 do 12 let, mládež od 13 do 16 let a muži a ženy nad 17 let. Maximální počet přihlášených do jedné kategorie bylo 50 závodníků.

V dopoledních hodinách závod zahájila Jitka Válková, zpěvačka a bývalá Česká Miss 2010, která zvolila pro tuto příležitost elegantní dlouhé šaty, které patří mezi nejnovější trendy pro letošní jarní sezónu. „Hrozně jsem si přála sjet také tobogán, ale bohužel pokračuji na módní přehlídku, takže jsem alespoň symbolicky zvolila mokrý vzhled vlasů. Jinak jsem zvědavá, jak závod dopadne, sama jsem vodní živel a aquaparky úplně miluji,“ řekla Jitka při zahájení.

Do soutěže se zapojil také zpěvák Ben Cristovao, který svou exhibiční jízdou dosáhnul času 18,42 vteřin, což by stačilo na úžasné šesté místo v kategorii celkový vítěz soutěže. “Překvapilo mě několik zatáček, které jsem nečekal, ale chtěl jsem mít co nejlepší čas, vítězům gratuluji k výhře, je to opravdu rychlost,“ komentoval Ben svůj výsledek.

Celý program byl navíc obohacen také o unikátní novinku - začátkem jara se slavnostně vrátila mezi atrakce oblíbená Divoká řeka, která je zároveň spojená s tobogánem Canyon, a dohromady tvoří délka tratě přes 250 metrů zábavy, což je zatím bezkonkurenčně nejdelší tobogán ve střední Evropě.

Za poskytnuté fotografie děkujeme paní Dagmar Pecinové.

Zdeněk Bartůška, ředitel AP Praha, a Ben CristovaoBen si také zkusil sjezdPříjezd do cíleO zábavu bylo postaránoBen Cristovao v Aqua Palace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka