Mistrovství ČR v jízdě na toboganech

Již sedmý ročník tradičního závodu mistrovství ČR v jízdě na toboganech proběhne v sobotu 27. 5. 2017. Návštěvníci Aquapalace Praha si budou moci užít nejen závodní klání, ale i bohatý doprovodný program v podobě speciálních animací.

Netradiční závod bude rozdělen do čtyř kategorií: děti od 8 do 12 let, mládež od 13 do 18 let a muži a ženy nad 18 let. Návštěvníci se také po zimě mohou těšit na znovu otevřenou oblíbenou atrakci Divoká řeka, která je zároveň spojená s toboganem Canyon; dohromady tvoří délka tratě přes 250 metrů zábavy, což je zatím bezkonkurenčně nejdelší tobogan ve střední Evropě.

Loňskou absolutní vítězkou se stala Aneta Přibylová s časem 15,78 sekundy. Počkejme si, zda bude rekord překonán třeba některým z našich hostů, mezi nimiž bude i Dominika Myslivcová, Patricie Solaříková, Jan Antonín Duchoslav nebo Eva Decastelo. V každé kategorii pak vyhrává závodník s nejlepším časem, ceny pro vítěze poskytne organizátor akce, Aquapalace Praha. Hlavním partnerem akce je firma Garmin a dalším partnerem je firma Chocoland.

„Myslím, že v tomto roce nás čeká velmi silná účast, tak přeji závodníkům hodně zdaru. Nesmíme však zapomenout, že jízda na toboganu je především zábava – a ta u nás nikdy nechybí,“ říká Tomáš Dufek, komerční ředitel Aquapalace Praha.

Více informací a registraci najdete na www.aquapalace.cz v sekci kalendář akcí.

Každý den si u nás můžete užít moře zábavy a relaxace.

Fotografie zaslala Pavlína Procházková, PR Aquapalace Praha.

Mistrovství ČR v jízdě na toboganech

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka