Mistrovství ČR 2010 ve standardních tancích

Letos opět tak jako v loňském roce si Vás dovolujeme pozvat na Mistrovství České republiky v tanečním sportu 2010 - standardní tance, které se koná 20.2. 2010 v nové hale Arena Sparta Podvinný mlýn, Kovanecká, Praha 9 – Vysočany, předprodej vstupenek v síti Ticketpro.

Více než 200 párů tanečního sportu z celé České republiky všech kategorií - Junior I a II, Mládež, Dospělí a Senioři bude v sobotu 20.2. od 10.00 hodin dopoledne do 22.00 hodin večer soutěžit v nové sportovní hale Arena Sparta Podvinný mlýn, Kovanecká, Praha 9 - Vysočany o prestižní tituly "Mistrů České republiky". Soutěžit se bude v pěti standardních tancích: Waltz, tango, valčík, slowfox a Quickstep. O standardních tancích se všeobecně traduje, že se jedná o disciplínu, která nepodléhá změnám a jejíž vývoj byl již ukončen. Vstupem do oblasti sportu však tato disciplína získala novou dimenzi. Standardní tance nejsou jen elegantním a uhlazeným pohybem po parketě v noblesních toaletách - jsou dynamičtější, expresivnější a plné vzrušujících momentů. A to vše je umocněno nádhernou hudbou a mládím.

Souboje tanečních párů i jejich příznivců v hledišti z celé ČR určitě změní dějiště mistrovství ve vroucí kotel, ve kterém dokáží zvítězit jen ti nejlepší, ale jen jeden pár v každé kategorii se bude moci ověnčit titulem "Mistr České republiky". Televizní pořad Stardance přilákal k obrazovkám miliony diváků, kteří objevili kouzlo tance. Kousek tohoto kouzla zažijete určitě i vy. A proto držme společně palce nejen všem našim párům, ale hlavně nádhernému tancování.


Kontakt: Jiří Ševčík, Studio Bohemia

E-mail: studiobohemia@seznam.cz

 

Mistrovství ČR 2010 ve standardních tancíchMistrovství ČR 2010 ve standardních tancíchMistrovství ČR 2010 ve standardních tancích

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka