Mistr ČR se poplaví s Natur Travel

Oficiální Mistrovství ČR v saunových ceremoniálech proběhlo ve svém druhém ročníku na SaunaFestu 2014. Nejlepší saunéři získali hodnotné ceny. Vedle praktického saunového vybavení společnosti RENTO, dárkových balíčků společnosti Nobilis Tilia dostávají také wellness pobyty a mistr ČR Lukáš Poluk pojede na týdenní plavbu podél chorvatských ostrovů. Hlavní cenu do soutěže věnovala CK Natur Travel, již tradiční partner SaunaFestu.

Mistr ČR Lukáš Poluk se tak může těšit na týdenní plavbu lodí po Jadranu. A vy se můžete plavit s ním!

Natur Travel nabízí zájezdy pro naturisty do exotických destinací i po celé Evropě. Nejoblíbenější jsou právě plavby na lodích po Jadranu, které mají už 22-ti letou tradici. Jachty Silva a Vjeko nabízí veškerý komfort doplněný pohodlím koupání bez plavek.

Jachta Silva je motorový dvojstěžník pro max. 28 osob, dlouhý 21 m a široký 8 m, posádka v čele s majitelem lodi kapitánem Vukovičem je čtyřčlenná. Silva je jedním z posledních zástupců tradičních lodí na Jadranu - trabakulů. Byla vystavěna začátkem minulého století a do roku 1980 vozila po Jadranu písek. Poté byla přestavěna na obytnou loď a "pracuje" již několik desítek let pro turisty, zařazena je do kategorie obytných lodí kategorie B. Kajuty v podpalubí jsou sice skrovné, ale využívané prakticky pouze pro přespání. Před sezónou 2013 byly kajuty rekonstruovány. Na úrovni hlavní paluby je kromě jídelny (salonu) a kuchyně obsazené vynikajícím kuchařem ještě kompletní sociální zařízení (4 sprchy s WC a jedno samotné WC). Dále je zde kapitánský můstek a kapitánova kajuta. Pro ty, co v daný okamžik poskytují svojí kůži odpočinek od palčivých slunečních paprsků pak zastíněné sezení u velkého stolu. Slunci je možno holdovat na horní palubě nebo při koupání v zátokách, kdy je loď obvykle ukotvena nedaleko břehu. Na Silvě je po celou dobu plavby obvykle přítomen některý z majitelů/jednatelů CK Natur Travel.

Více informací najdete na http://www.plavbypojadranu.eu/zajezd/chorvatsko-info-a-fkk-dalmacie-info/00x-plavby-historickou-jachtou-silva-po-jadranu/

Mistr ČR se poplaví s Natur TravelMistr ČR se poplaví s Natur TravelMistr ČR se poplaví s Natur Travel

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka