Miss Orient již po šesté

Již 6. listopadu budeme znát letošní, v pořadí již šestou, královnu orientálního tance. Velké finále MISS ORIENT 2010 se letos koná právě 6. listopadu od 19.00 v Metropolitním divadle v Praze.

Velkého finálového večera, kdy se představí všech deset semifinalistek, se zúčastní domácí, ale i zahraniční taneční osobnosti. Jmenujme například zahraniční hvězdy první velikosti, jakými jsou tanečnice a lektorka Jillina (USA) či tanečník a lektor Khaled Mahmoud (VB, Egypt). Oba zmínění umělci se nejen pasivně zúčastní, ale aktivně zazáří i v doprovodném programu, ať už mluvíme o samostatných vystoupeních, nebo o choreografiích společných s našimi tanečnicemi a lektorkami z Centra Tance.

Těšit se můžeme i na loňskou a dosud úřadující MISS ORIENT, kterou je krásná a ohnivá Silvia Borovská. Tato půvabná Slovenka se však neomezí jen na předávání pomyslného žezla a skutečné korunky letošní vítězce. Po celý rok se horlivě podílela na vládě ve svém království orientálních tanců a ochotně pomáhala budoucím adeptkám na titul. Byla jim ku pomoci radou i skutkem a již koncem léta s nimi začala studovat choreografii pro „Velké listopadové finále“, takže součástí programu večera bude určitě úžasné vystoupení současné „královny“ se všemi deseti uchazečkami o její následnictví.

Co se týče finalistek, měla široká čtenářská veřejnost možnost se s nimi blíže seznámit jednak na oficiálních stránkách www.missorient.cz, ale také v časopisech, například TV Pohoda, kde profily soutěžících vycházely pravidelně. Ještě stále je možné hlasovat pro nejsympatičtější dívku na stránkách soutěže www.missorient.cz/vote.php. Kráska, která nasbírá nejvíce hlasů v online hlasování, získá titul MISS ORIENT INTERNET 2010 a bude slavnostně vyhlášena a dekorována příslušnou šerpou v průběhu finálového večera. Samotná vítězka titulu nejvyššího, MISS ORIENT 2010, obdrží kromě korunky, šerpy, květinových darů i další ceny v celkové hodnotě 50 000 Kč.

Finalistkami večera jsou:
Monika Adamcová z Rokytnice, Pavlína Dlasková ze Sedlčan, Lenka Dvořáková ze Vsetína, Lucie Hodonská z Břeclavi, Michaela Kamarádová z Tetětic, Klára Mladá z Brna, Hana Neprašová z Radomyšle, Markéta Šunková ze Šlapanic, Milena Vyparinová z Brna a Kateřina Zanášková z  Jesenice.

Na fotografiích finalistky soutěže a světoznámá tanečnice a lektorka Jilina (USA). Za fotografie děkujeme Centru Tance.

Miss Orient již po šestéMiss Orient již po šesté

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka