Miss & Mr. Fitness 2009

V neděli 1. listopadu proběhl v pražském paláci Žofín na Slovanském ostrově X. ročník mezinárodní soutěže ve fitness žen, mužů, dětí a letos nově i v kategorii Fitness Models. Kromě vypracovaných těl si diváci užili také bohatý doprovodný program.

Finále sportovní soutěže komentoval Jan Čenský, který na úvod představil porotu. Ta měla 2 části: odborná porota a porota složená ze zástupců společností největších partnerů nebo osobností kulturního a společenského života, mezi nimiž zasedla např. Miss ČR 2009 Iveta Lutovská. Soutěžící v kategorii Fitness ženy, Fitness muži a Fitness Models se představili promenádou ve společenských šatech a krátkým rozhovorem s moderátorem. Diváky pobavil Lukáš Pavlásek z pořadu Na stojáka se svou vtipnou one man show. Poté mohli soutěžící na porotu i na diváky zapůsobit volnou sestavou, k níž si sami vybrali hudbu i choreografii.

Po krátké přestávce následovaly volné sestavy v kategorii Fitness děti, ze kterých byli diváci opravdu nadšení, protože děti předváděly fantastické výkony. Následovalo porovnávání v plavkách se čtvrtobraty v kategorii Fitness models, které hodnotila především odborná porota. Než přišli ve stejné disciplíně na řadu Fitness muži a ženy, předvedli neuvěřitelnou akrobatickou show Rippel Brothers.

Než porota sečetla výsledky, uvítal Jan Čenský na pódiu vzácného hosta, zpěvačku Helenu Vondráčkovou, která publikum potěšila dvěma písněmi, samozřejmě byl jednou z nich oblíbený hit Sladké mámení.

V závěru večera získali vyvolení nejen titul Miss a Mr. Fitness, ale také titul Miss a Mr. Sympatie - který udělila porota známých osobností. Vyhlášení se samozřejmě dočkali také soutěžící v kategorii Fitness děti a Fitness models.

Kdo z vás si nechal tento výjimečný galavečer ujít, může jej shlédnout v neděli 8. 11. na obrazovkách ČT 1. Již teď se těšíme na další ročník Miss & Mr. Fitness!

 

 

Miss & Mr. Fitness 2009

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka