Miss Aerobik Dance&Sport 2010 startuje jarní maraton!

Miss Aerobik Dance&Sport 2010 odstartuje 24.dubna ve Zlíně sedmi zastávkový maraton po naší republice. Zúčastnit se můžete i vy!

Pro usnadnění lze už v tuto chvíli vyplnit registrační formulář na webu www.missaerobik.cz. Kdo to nestihne do půlnoci 23.dubna, může přijít dříve a vyplnit přímo na místě. Zajímavostí určitě je, že i ten, kdo nechce nebo nemůže soutěžit, má možnost zacvičit si spolu s vystupujícími.

Letošní novinkou je casting - v Praze (29.5.) a v Brně (12.6.). Z těchto castingů, zaměřených na tanec a sport, vzejdou další nominované dívky do semifinále a doplní tak vítězky jednotlivých regionálních kol.

Dál bude letošní patnáctý ročník soutěže probíhat stejně jako vloni - v červnu semifinále a finále dětských kategorií (Praha, 19.6.), na podzim pak semifinále „královské" kategorie, soustředění a prosincové finále. Unikátem bude letošní podzimní část, kdy do semifinále přibudou dívky ze Slovenska a finále tak bude česko-slovenské.

Vítězka získá byt, automobil, exotický zájezd a exkluzivní kontrakt s M. A. Models a další hodnotné ceny. Všechny finalistky čeká profesionální péče o jejich vizáž od studií Bomton, tréninky v oficiálním klubu Holmes Place, licence FISAF od Českého svazu aerobiku.

Co přináší nového letošní soutěž pro všechny krásné dívky se sportovním talentem? Výkonná ředitelka Miss Aerobik a.s. Jitka Mikolášová říká: „Letošní ročník bude opět něčím výjimečný. Poprvé v historii se mohou do soutěže přihlásit také dívky se sportovním talentem z jiných než aerobikových disciplín. Na casting se mohou přijít tanečnice, fitnessky, baletky...zkrátka dívky, které mají pohyb v těle a zároveň mají chuť stát se v budoucnu sportovní modelkou v agentuře M. A. Models nebo změřit své síly. Finalistkám z hlavní kategorie Miss Aerobik se otevírá cesta do světa mezinárodního sportovního modelingu, televizního finále a příležitost získat ceny v hodnotě téměř 1,5 milionu korun. Šanci mají všechny krásné dívky se sportovním talentem, nikoliv jen profesionální sportovkyně."

Hlavním mediálním partnerem soutěže je Evropa 2, Deníky VLP a www.prozeny.cz. Mediálními partnery jsou časopis Fitstyl a Puls, magazín TV Pohoda, portály bleskove.cz, sportovninoviny.cz a aerobic.cz. Záštitu nad Miss Aerobik Tour 2010 převzalo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

Termíny akcí (budou průběžně doplňovány dalšími aktivitami):

  • 24.4. Miss Aerobik Tour 2010, Zlín
  • 1.5. Miss Aerobik Tour 2010, Ostrava + VIP akce po skončení soutěže
  • 8.5. Miss Aerobik Tour 2010, Plzeň
  • 9.5. Miss Aerobik Tour 2010, Pardubice+ VIP akce po skončení soutěže
  • 23.5. Miss Aerobik Tour 2010, Liberec
  • 29.5. Casting Praha
  • 12.6. Miss Aerobik Tour 2010 & casting, Brno
  • 19.6. Semifinále a finále dětských kategorií, Praha
  • Polovina září 2010 semifinále Miss kategorie
Miss Aerobik Dance&Sport 2010 startuje jarní maraton! Miss Aerobik Dance&Sport 2010 startuje jarní maraton! Miss Aerobik Dance&Sport 2010 startuje jarní maraton! Miss Aerobik Dance&Sport 2010 startuje jarní maraton! Miss Aerobik Dance&Sport 2010 startuje jarní maraton!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka