MILUJ SVŮJ ŽIVOT

36. mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

Ve dnech 22. - 24. 2. 2013 se uskuteční v budově Gymnázia Omská na Praze 10 (Omská 1300, Praha 10 – Vršovice) v pořadí již 36. mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů Miluj svůj život. Během těchto tří dnů se vám představí na sedmi místech souběžně více než 150 účinkujících, lektorů a přednášejících z ČR a ze zahraničí.

Přednášky, praktické semináře, zážitkové programy, intenzivní pracovní dílny a další programy z oblasti ezoteriky, alternativního léčení a rozvoje osobnosti se budou konat denně od 10.00 do 22.00 hodin.

I tentokráte zde najdete mnoho zajímavých témat, jako např. léčivá strava, šamanský bubnový tanec, cvičení na zdravá záda, kyselost organismu a následná léčba, konec mayského kalendáře, posílení imunitního systému, minulé životy, energie pánevního dna, balanční jóga a mnoho dalšího.

 

Součástí festivalu je již tradičně i velká prodejní výstava zboží a služeb z oblasti ezoteriky, zdraví a zdravého životního stylu, na kterou je vstupné dobrovolné. Také zde můžete využít služeb ezoterických poradců, kde oceníte zejména jejich osobní přístup. Můžete si nechat vyložit svoji budoucnost nebo najít řešení pomocí výkladu karet, chiromantie, astrologie, numerologie a mnohých jiných dalších metod. I zde na vás čeká mnoho novinek – léčení drahými kameny, masáže, věštění z mlhy, testování a diagnostika zdravotního stavu,  výživové poradenství, frekvenční terapie…

 

Programy probíhají denně od 10.00 do 22.00 hodin, výstava je přístupná veřejnosti od 10. 00 do 20.00 hodin. V areálu najdete čajovnu a stánky s občerstvením a nabídku velmi chutných převážně vegetariánských jídel. Podrobný program celého festivalu, včetně dopravy najdete na internetových stránkách. Info: 608 377 573, ano@ezotera.cz.

 

Foto: archiv pořadatele.

MILUJ SVŮJ ŽIVOT MILUJ SVŮJ ŽIVOT

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka