MILUJ SVŮJ ŽIVOT

43. mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

Ve dnech 4. - 6.7.2015 se uskuteční v Plzni v pořadí již 43. mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů Miluj svůj život. Během těchto tří dnů se vám představí více než 100 účinkujících, lektorů a přednášejících z ČR a ze zahraničí. Základ celé akce tvoří přednášky, praktické semináře, zážitkové programy, intenzivní pracovní dílny a mnoho dalších programů z oblasti zdravého životního stylu a ezoteriky.

V dnešní době, kdy se mění životní styl společnosti a přestáváme být lhostejní ke svému tělu i duši, je festival Miluj svůj život oblíbenou akcí pro ty, kteří mají zájem o zdravý způsob života, ať už z pohledu péče o tělo nebo se chtějí rozvíjet v oblastech praktické ezoteriky. Na programu jsou tématické přednášky, možnost nákupu různých produktů a služeb, ale také ochutnávka makrobiotické, veganské, vegetariánské a stále oblíbenější RAW stravy.

ZAJÍMAVÉ OSOBNOSTI: Magda Matušková (USA), Gennadij Bělov (Moldávie), Karel Funk, Libuše a Petr Bělousovi, Štefan Zakuťanský (Slovensko), Bob Carr (USA), taneční divadlo Bílá Velryba… Kromě velkého množství účinkujících se můžete opět těšit na Program s MAKROBIOTIKOU, kdy můžete navštívit v rámci festivalu tématické přednášky. Po celé tři dny budete mít možnost ochutnat a zakoupit výbornou makrobiotickou stravu od Paní Dýně.

Za zmínku také jistě stojí INTENZIVNÍ PRACOVNÍ DÍLNY, v jejichž průběhu si vždy osvojíte určitou dovednost. Výhodou účasti v pracovní dílně je, že se danou problematiku či oblast naučíte nejen teoreticky, ale hlavně prakticky. Pro letošek jsme jich připravili šest a je opravdu z čeho vybírat. Pokud vás trápí bolesti zad, nenechte si určitě ujít dílnu pana Zakuťanského (Slovensko), který se sám po 10 letech velkých bolestí uzdravil a dnes učí lidi po celém světě, jak si mohou sami od těchto problémů pomoci. Pokud se chcete naučit pracovat s energiemi pomocí virgule, pak je právě pro Vás určena dílna pana Šoula, která se uskuteční v sobotu 4.7. A velké oblibě se již tradičně těší pracovní dílny Gennadije Bělova, ve které se naučíte prakticky diagnostikovat své zdravotní problémy. Každý z účastníků dílny bude mít také možnost tréninku v samostatném měření stavu aury a měření geopatogenních zón.

Na výstavě se prezentuje široká řada vystavovatelů, u kterých je možné zakoupit nejen šperky, oblečení, masážní pomůcky, bylinné produkty, přírodní přípravky, léčivé obrazy a mandaly, knihy, kosmetiku, ale spoustu dalších produktů, jen těžko dostupných v běžné prodejní síti. Součástí prodejní výstavy jsou i oblíbené poradny, kde návštěvníci ocení hlavně osobní přístup našich poradců. Najdou zde výklad karet, snů, měření aury, feng shui, automatickou kresbu, čtení z ruky, astrologii, frekvenční terapii…

Festival se koná v areálu SOU elektrotechnické, Vejprnická 56, Plzeň – Skvrňany. Místo má dobrou dopravní dostupnost, areál se nachází přímo proti zastávce tramvaje č. 2, stanice „Internáty“. Programy probíhají denně od 9.00 do 22.00 hodin, výstava je přístupná veřejnosti od 10.00 do 20.00 hodin. V areálu najdete i čajovnu a stánky s občerstvením a nabídkou velmi chutných převážně vegetariánských, makrobiotických a raw jídel. Zajišťujeme i ubytování přímo v areálu. Podrobný program celého festivalu i veškeré další informace najdete na internetových stránkách.

Fotografii poskytla Agentura ANO, děkujeme.

MILUJ SVŮJ ŽIVOT

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka