MILUJ SVŮJ ŽIVOT

38. mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

se uskuteční ve dnech 28. - 30. 10. 2013 v budově Gymnázia Omská na Praze 10. Během těchto tří dnů se představí na sedmi místech souběžně více než 150 účinkujících, lektorů a přednášejících z ČR a ze zahraničí. Přednášky, praktické semináře, zážitkové programy, intenzivní pracovní dílny a další programy z oblasti ezoteriky, alternativního léčení a rozvoje osobnosti se budou konat denně od 10.00 hod. do 22.00 hod.

I tentokráte zde najdete mnoho zajímavých témat a osobností. Těšit se můžete např. na Léčivé divadlo Gabriely Filippi, kytarový recitál Štěpána Raka, Luisu Muratori (Itálie), PhDr. Jitku Vodňanskou, Ing. Adolfa Innemana, PhD., PhDr. Ludmilu Chrášťanskou, Wahlgrenis, Helenu Zelenkovou a mnoho dalších.

 

V rámci festivalu je připraven také speciální doprovodný program, a to 28.10.2013 Pondělí s MAKROBIOTIKOU a 29.10.2013 Úterý pro RODIČE s DĚTMI. Tyto programy jsou zdarma. Můžete se těšit na chutné makrobiotické menu, ochutnávky a tématický program. Program pro rodiče s dětmi je určený všem stávajícím i budoucím maminkám a tatínkům a budou se zde probírat témata jako porody, zdravá výživa u dětí, včetně vyzkoušených rad, jak stravou pomoci při alergiích, nachlazení či jiných potížích, výchova apod. V pondělí i úterý bude k dispozici DĚTSKÝ KOUTEK, kde bude zdarma zajištěno hlídání dětí v době od 10.00 do 18.00 hod.

 

Součástí festivalu je již tradičně velká prodejní výstava zboží a služeb z oblasti ezoteriky, zdraví a zdravého životního stylu, kde najdete i poradny alternativní a klasické medicíny. Můžete si nechat vyložit svoji budoucnost nebo najít řešení pomocí výkladu karet, chiromantie, astrologie, numerologie a mnohých jiných dalších metod. I zde na vás čeká mnoho novinek – masáže, testování a diagnostika zdravotního stavu, výživové poradenství, frekvenční terapie, ekodrogerie, koberce – mandaly pěti elementů, orgánový scanner, bytové doplňky, anionové dámské vložky…

 

Programy probíhají denně od 10.00 do 22.00 hodin, výstava je přístupná veřejnosti od 10.00 do 20.00 hodin. V areálu najdete čajovnu a stánky s občerstvením a nabídku velmi chutných, převážně vegetariánských jídel. Podrobný program celého festivalu, včetně dopravy najdete na internetových stránkách.

 

Fotografii poskytla Agentura ANO, děkujeme.

MILUJ SVŮJ ŽIVOT

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka