Miluj svůj život

37. mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

Ve dnech 5. - 7. 7. 2013 se uskuteční v Plzni v pořadí již 37. mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů Miluj svůj život. Během těchto tří dnů se vám představí více než 100 účinkujících, lektorů a přednášejících z ČR a ze zahraničí. Základ celé akce tvoří přednášky, praktické semináře, zážitkové programy, intenzivní pracovní dílny a mnoho dalších programů z oblasti zdravého životního stylu, ezoteriky a alternativního léčení.

Tyto programy se budou konat na sedmi místech souběžně, a to denně od 9.00 do 22.00 hodin.

 

ZAJÍMAVÉ OSOBNOSTI: Těšit se můžete na Lenku Holas Kořínkovou, která bude povídat o tom, proč a jak si vytvořila svoji vlastní modulaci dělené stravy a od čeho všeho jí neortodoxnost v přístupu ke stravě osvobodila. Dále mezi nás zavítá filmová režisérka Tereza Tara. V rámci festivalu proběhne setkání a projekce úspěšného filmu Hormonální akvárium a dále ukázky z právě připravovaného filmu Cesta k uzdravení – Let viny.

Dále: Seymour Koblin (USA), Láma Sangye (Slovensko), John Hawken (Anglie), Mgr. Natalia Yadryshnikova (Rusko) a mnoho dalších.

 

Jako novinku jsme pro vás pořadatel připravil neděli s MAKROBIOTIKOU. Makrobiotika není jen stravovací program, který už tolika lidem pomohl od různých neduhů a chorob. Je to celá funkční, tisíci lety prověřená životní filosofie, která se soustřeďuje na vyrovnanost energií jin a jang, které pak ovlivňují naši fyzickou i psychickou stránku. Čeká vás chutné makrobiotické menu, přednášky, cvičení…

 

V neděli 7.7.2013 můžete také navštívit přednášku Stavby z přírodních materiálů. Následně je připraven tříhodinový workshop přírodního stavitelství, kde se zájemci naučí, jak se správně dají vytvářet slaměné stěny a připravovat hliněné omítky z místní hlíny. Vyzkouší si jejich aplikaci na stěnu, výtvarné dekorování hliněných stěn, budou tvořit hliněný reliéf. Na řadu přijdou i možnosti finálních úprav hliněných povrchů a další zajímavosti.

 

Již tradičně můžete v prostorách areálu navštívit velkou prodejní výstavu, kde najdete nabídku nejrůznějších produktů a služeb z oblasti ezoteriky, zdraví a zdravého životního stylu. Své služby vám zde nabídnou jak odborní, tak alternativní poradci, kde oceníte zejména jejich osobní přístup. V rámci festivalu si můžete vyzkoušet frekvenční terapii - po celou dobu konání výstavy bude probíhat bezplatné měření frekvencí mikroorganismů v těle. Také si můžete nechat udělat vyšetření na odstranění bolestí hlavy a páteře.

 

Festival se koná v areálu SOU elektrotechnické, Vejprnická 56, Plzeň – Skvrňany. Místo má dobrou dopravní dostupnost, areál se nachází přímo proti zastávce tramvaje č. 2, stanice „Internáty“. Programy probíhají denně od 9.00 do 22.00 hodin, výstava je přístupná veřejnosti od 9.00 do 20.00 hodin. V areálu najdete i čajovnu a stánky s občerstvením a nabídkou velmi chutných převážně vegetariánských jídel.

 

Podrobný program celého festivalu i veškeré další informace najdete na internetových stránkách

 

Fotografie zaslala paní Balejová, Agentura ANO, děkujeme.

Miluj svůj život

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka