Milovníci BMW a sportovních vozů zamíří do Hradce

Majitelé a příznivci BMW vozů se mohou registrovat na první ročník akce BMW Race, která proběhne v neděli 24. června 2012 po celý den v areálu festival parku Czech ring v Hradci Králové.

První ročník se nese v myšlence nadšení, adrenalinu a zábavě. „Cílem je vytvořit novou tradici pro majitele a příznivce vozů BMW. Ti dostanou šanci nejenom ukázat svoje nádherná auta, ale mohou je bezpečně vyzkoušet na závodním okruhu a zazávodit si mezi sebou. Vítáni jsou ale i další majitelé sportovních vozů, pro které budou vyhrazeny volné jízdy. Pro návštěvníky jsou připravena divácky zajímavá místa, kdy mohou shlédnout například závod dvou vozů na paralelní trati s přemostěním,“ představuje akci její ředitel Vojta Chaura.

Pořadatelé myslí i na další majitele sportovních vozů a i na program pro jejich ratolesti.

„Pro děti bude k dispozici například skákací hrad a návštěvníci si mohou také na sportovní dráze otestovat svoje vlastní auto a nemusí být značky BMW. Navíc příznivci automobilismu mohou přijet již v sobotu 23. června od 16 hodin, postavit stan ve stanovém městečku a užít si nádherný večer,“ doplňuje tiskový mluvčí akce Roman Málek.

Zdroj: Tisková zpráva

Ke stažení
Milovníci BMW a sportovních vozů zamíří do Hradce (.doc) 191,50 kB

Milovníci BMW a sportovních vozů zamíří do HradceMilovníci BMW a sportovních vozů zamíří do HradceMilovníci BMW a sportovních vozů zamíří do Hradce

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka