Mikulášský Aquazorbing v Aquacentru Šutka

Chcete zažít netradičního Mikuláše? Přijďte do Aquacentra Šutka na Mikulášský Aquazorbing! V sobotu 8. 12. 2018 čeká na všechny návštěvníky nekonečná zábava díky nafukovacím vodním atrakcím – AQUAZORBING, VODNÍ OPIČÍ DRÁHA, VODNÍ HOUPAČKY a mnoho dalšího. Společně se všemi vodními atrakcemi na vás u bazénu budou čekat také čerti, andělé a Mikuláš!

V sobotu 8. 12. 2018 od 14:00 čeká na všechny návštěvníky Aquacentra Šutka velká zábavná i adrenalinová Mikulášská akce. AQUAZORBINGOVÉ KOULE, VÁLCE, OPIČÍ DRÁHA, HOUPAČKY a mnoho dalšího mohou v průběhu celého odpoledne až do 19:00 nejen děti, ale také dospělí vyzkoušet v 50m bazénu. Hudba, zábava a adrenalin – to je Mikulášská nadílka v Aquacentru Šutka.

Děti i jejich doprovod si užijí spoustu legrace nejen v padesátimetrovém bazénu, ale také v našem aquaparku, kde na ně čekají 2 tobogány, skluzavky, divoká řeka, vodopád a mnoho dalšího. Rodiče si mohou odpočinout ve vířivce a načerpat síly v našem wellness, kde jim jsou k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně.

Neváhejte proto a přijďte si užít báječný den se svou rodinou do Aquacentra Šutka!

Program akce je zahrnut do běžné ceny vstupného.

Veškeré bližší informace o této akci naleznete na webových stránkách nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

Mikulášský Aquazorbing v Aquacentru Šutka

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka