MFK Centrum pořádá vzdělávací akci

Inovační kurz pro podporu výzkumné a vývojové činnosti studentů v oblasti fyzioterapie

Vzdělávací zařízení MFK Centrum s.r.o, Palackého 1, Praha 1, pořádá od 1.3. 2012 - 31.8.2014 vzdělávací akce, které jsou finančně podpořeny v rámci OPPA a jsou spolufinancovány ESF.

Do projektu Inovačního kurzu pro podporu výzkumné a vývojové činnosti studentů v oblasti fyzioterapie se může přihlásit 48 studentů a absolventů vysokých škol oboru fyzioterapeut nebo sportovní a kondiční specialista, kteří jsou zájemci o podnikání v oblasti výzkumu a vývoje.

Projekt obsahuje kreditované vzdělávací akce, při kterých se účastníci seznámí s nástroji (např. expertní systém MFK a  RSscan footscan systém aj.), které budou využívat k výzkumu souvislostí v diagnostice pohybového systému. Každý student  se zúčastní 320 výukových hodin (dle individuální dohody) s nulovou finanční účastí .

Zájemci o vzdělávací akci se mohou účastnit jednoho výběrového semináře o projekt  Inovační kurz pro podporu výzkumné a vývojové činnosti studentů v oblasti fyzioterapie. V semináři budou zájemci seznámeni s obsahem inovačního kurzu, rozvržením aktivit a potřebným vybavením.

Vstupné na seminář je zcela finančně podpořeno v rámci OPPA a spolufinancováno ESF.

Termíny seminářů získáte dotazem na recepce@mfkcentrum.cz

Potvrzení účasti na recepce@mfkcentrum.cz

 


„Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti “

 


Logo MFK CentrumMFK Centrum pořádá vzdělávací akciMFK Centrum pořádá vzdělávací akciMFK Centrum pořádá vzdělávací akciMFK Centrum pořádá vzdělávací akci

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka