Mezinárodní taneční soutěž Prague Open 2011

10. - 11. září 2011

Druhý zářijový víkend bude patřit standardním a latinskoamerickým tancům. Praha Arena Sparta bude totiž hostit již osmý ročník Mezinárodní taneční soutěže Prague Open 2011.

Návštěvníci se mohou těšit na víkend plný tance, hudby a skvělé podívané. Ve dvou soutěžních dnech od 9 hodin až do slavnostního závěru ve 22:20 bude možné shlédnout standardní a latinskoamerické tance až několika stovek tanečních párů – od kategorie juniorů, mládeže, dospělých, ale také až po kategorii seniorů nad 35 let. Po oba dva dny bude sportovní halou znít hudba doprovázející ladný pohyb elegantních tanečníků v noblesních toaletách v pěti tancích, mezi které patří waltz, tango, valčík, slowfox a quickstep.

Soutěž Prague Open 2011 je zařazena do světového žebříčku soutěží pod hlavičkou mezinárodní taneční federace, od které již čtvrtým rokem získali pořadatelé vyšší bodový statut s názvem International Open a s tím i možnost představit v Praze páry z absolutní světové špičky. Soutěžní páry sbírají na akcích tohoto typu body do světového žebříčku.

 

Fotografie: archiv Prague Open, fotograf Martin Kozák

Mezinárodní taneční soutěž Prague  Open 2011Mezinárodní taneční soutěž Prague  Open 2011Mezinárodní taneční soutěž Prague  Open 2011

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka