Mezinárodní florbalový turnaj Czech Open opět v Praze

Zveme vás na mezinárodní florbalový turnaj Czech Open, který organizuje Tatran Střešovice a Excalibur Tours Praha s podporou Hlavního města Prahy a ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií. Nenechte si ujít florbalovou elitu, která se v Praze sejde jako každý rok a utká se proti sobě.

Již po jednadvacáté se v Praze proti sobě utkají týmy z různých koutů světa. Letos přivítáme florbalisty a florbalistky z Belgie, České republiky, Estonska, Finska, Francie, Itálie, Lotyšska, Maďarska, Německa, Norska, Polska, Rakouska, Ruska, Slovenska, Slovinska, Švédska, Švýcarska a Ukrajiny.

 

Kvalitní florbal, skvělá podívaná a také atmosféra vypukne 15. srpna. Všechna fínále se odehrají 18. sprna v hale Podvinný Mlýn, nedaleko metra Českomoravská.

Celý turnaj je rozdělen do 6 kategorií. Přičemž od letošního ročníku je zařazena nová kategori - Muži PRO. Czech Open se odehraje ve 13-ti halách po celé Praze.

 

Nestyďte se a přijďte se podívat i fandit!

 

Fotografie: internetové stránky pořadatele.

Mezinárodní florbalový turnaj Czech Open opět v PrazeMezinárodní florbalový turnaj Czech Open opět v PrazeMezinárodní florbalový turnaj Czech Open opět v Praze

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka