MEZINÁRODNÍ DEN SENIORŮ

SAUNOVÉ CEREMONIÁLY V AQUACENTRU ŠUTKA

I v letošním roce se Aquacentrum Šutka připojí k oslavám Mezinárodního dne seniorů, který každoročně připadá na 1. říjen. V sobotu 1. 10. 2016 Aquacentrum Šutka nabízí všem seniorům nad 60 let* vstup do celého areálu na celý den za pouhou 1 Kč. Současně s tím jsou na tento den připraveny relaxační saunové ceremoniály v čase od 15:00 do 20:00h. Zastavte se na chvilku, vzpomeňte na svoje blízké a v tento den udělejte radost rodičům, babičkám a dědečkům.

Zajděte do Aquacentra Šutka a zažijte spolu výjimečný den, na který budete všichni rádi vzpomínat.

Již od roku 1998 si svět 1. října připomíná Mezinárodní den seniorů, který je oslavou všeho, co společnosti přináší staří lidé. Taktéž i Aquacentrum Šutka se rozhodlo podpořit tento den a zvýhodnit vstup na 1 Kč pro všechny návštěvníky nad 60 let*. Podpořte tento den s námi a dejte svým blízkým najevo, jak si jich vážíte a že máte zájem s nimi tento den strávit. Zároveň s tím si můžete užít zábavné saunové ceremoniály, které speciálně pro tento den budou ve wellness Aquacentra Šutka připravené. Pomocí víření horkého vzduchu, polévání kamenů aromatickou přírodní esencí a díky dalším procedurám budete mít možnost vyzkoušet při saunování nový zážitek.

V sobotu 1. 10. 2016 budou připraveny saunové ceremoniály na témata Francouzska, Tři vznešení nebo Chicago. V 16:00, 17:00 a 19:00 se všichni odvážlivci budou moci předvést a vyzkoušet svou sílu v soutěži Windstorm Master -  soutěž o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra. Také v páře se můžete nechat hýčkat beauty procedurou s využitím kávového, bylinkového nebo medového peelingu. Zážitkovému saunování bude v Aquacentru Šutka vyčleněna vždy jedna sauna a jedna pára. Ostatní bude funkční dle běžného provozu. Veškerý program saunových ceremoniálů je zahrnut do běžné ceny vstupného.

Program saunových ceremoniálů:

15:00 - Relaxační ceremoniál - Veronika
16:00 - Francouzka - Michaela
17:00 - Tři vznešení - Pavel
18:00 - Relaxační ceremoniál - Veronika
19:00 - Chicago - Michaela
20:00 - Latvian pirtis/Lotyšská sauna/

Peelingy:

16:30 - bylinkový - Veronika
17:30 - kávový - Michaela
18:30 - medový - Pavel

Zdroj a fotografie: Monika Švarcová - děkujeme.

MEZINÁRODNÍ DEN SENIORŮMEZINÁRODNÍ DEN SENIORŮMEZINÁRODNÍ DEN SENIORŮMEZINÁRODNÍ DEN SENIORŮMEZINÁRODNÍ DEN SENIORŮMEZINÁRODNÍ DEN SENIORŮ

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka