Měsíc náborů vrcholí, Cechlová rozhýbala děti v Praze-Bubenči

Unikátní projekt Měsíc náborů do sportovních klubů, který pořádá hlavní město Praha společně s Prahou sportovní, trvá po celé září a jeho hlavním úkolem je přivézt děti ke sportu. Pomoci k tomu měla také olympijská medailistka Věra Cechlová, která si připravila v rámci projektu zábavný program pro děti ze základní školy Antonína Čermáka v Praze-Bubenči.

Desítky nadšených očí a toužebně natažených ručiček se sápalo po medailích diskařky Věry Cechlové. Ta svou sbírku z vrcholných atletických akcí přinesla ukázat žákům prvního stupně. „Měla jsem pro ně připraveno povídání o sportu a cestě za úspěchem, ale když jsem viděla, jak všichni pošilhávají po medailích, nechala jsem je, ať si na ně sáhnou a ptají se, na co chtějí,“ přiznala bronzová z olympiády v Athénách z roku 2004.

 

„Bylo to skvělé, tolik otázek jsem nečekala. Zajímalo je toho skutečně hodně,“ měla radost Cechlová. V druhé polovině programu si pro děti připravila sportovní soutěže. „Běhaly rychlostní dráhu a házely do dálky. Nejlepší se mohly vyfotit s medailemi,“ podotkla úspěšná diskařka.

 

Radost měla především z toho, s jakým nadšením se děti do soutěží pustily. „Pokud to takhle půjde dál, jsme díky podobným projektům jako Měsíc náborů na dobré cestě, jak děti ke sportu zase přivést. Mně dneska ukázaly, že k němu rozhodně nemají daleko,“ říkala s nadšením Cechlová.

 

Projekt Měsíc náborů do sportovních klubů pokračuje do konce září. Zapojeno je do něj téměř 150 klubů z celé Prahy a také řada sportovních osobností, které chtějí dětem cestu ke sportu ukázat.

 

Fotografie zaslal Richard Valoušek - Junior Account Manager, děkujeme.

 

Více informací o projektu najdete na webu

Měsíc náborů vrcholí, Cechlová rozhýbala děti v Praze-BubenčiMěsíc náborů vrcholí, Cechlová rozhýbala děti v Praze-BubenčiMěsíc náborů vrcholí, Cechlová rozhýbala děti v Praze-BubenčiMěsíc náborů vrcholí, Cechlová rozhýbala děti v Praze-Bubenči

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka