Melouny Bouquet

Kvalitní bezpeckové melouny bez genetické modifikace

Melouny jsou velice oblíbené. Ne vždy je ale snadné poznat, který plod je zralý a přitom čerstvý. Traduje se proto několik tipů, jak vybrat ten správný meloun – ťukáním na něj apod. S bezpeckovými melouny Bouquet už ale podobné návody nejsou potřeba. Jsou totiž zárukou zdravého, kvalitního a šťavnatého produktu. Melouny Bouquet jsou vždy ručně sklízeny v nejvhodnějším stádiu zralosti a skladují se v podmínkách, které zaručí jejich čerstvost.

Navíc neobsahují žádné pecky, pouze nedozrálá bílá minisemínka, která jsou na rozdíl od černých pecek snadno rozkousatelná.

Melouny jsou velice oblíbené v létě jako skvělé osvěžení. Na rozdíl od různých zmrzlin a studených limonád, které na chvíli také osvěží, je meloun přímo nabitý vitaminy. Obsahuje vitamin A, C, B6, draslík, lykopen a další. Je navíc tvořen z více než 90 % vodou a neobsahuje žádné tuky ani cholesterol. Melouny jsou velkým pomocníkem při vyrovnávání optimálního pH v organismu. Překyselení organismu je totiž problém, se kterým se potýká až 80 % populace. Jedním z dalších benefitů bezpeckových melounů je, že při postupu křížení různých rostlin nebyla využita genetická modifikace.

Sami můžete ochutnat skvělou chuť Bouquet melounů. Na léto je připraveno hned několik ochutnávkových akcí v parcích, na koupalištích a různých kulturních událostech. K dostání jsou bezpeckové melouny Bouquet do konce července v Kauflandu, Globusu a maloprodejnách po celé republice.

Melouny Bouquet dováží do České republiky společnost Anecoop, která je španělským lídrem v exportu čerstvého ovoce a zeleniny. Firma spolupracuje s více než 150 000 farmáři, jejichž produkty vyváží do více než 60 zemí světa. Celý systém je chráněn ochrannou známkou Naturane s přísnými předpisy.

 

Fotografie poskytla Dagmar Kutilová, Mediální servis cammino..., děkujeme.

Melouny BouquetMelouny BouquetMelouny BouquetMelouny BouquetMelouny Bouquet

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka