Medová detoxikační masáž

je jednou ze znovuobjevených starých ozdravných technik, která je vhodná zvláště pro odbourání stresu a při nahromadění typických civilizačních chorob, které souvisejí s usazováním jedů a škodlivin v organismu.

Přírodní léčivá síla medu působí přímo přes pokožku. Díky masáži jsou vysávány staré usazeniny a jedy až z hloubky tělesných tkání. Přes reflexní zóny zad stimuluje masáž činnost orgánů těla, které k nim patří.
Masáž se provádí speciálními hmaty, tzv. pumpováním. Vzniklým podtlakem jsou doslova vysávány léty nashromážděné jedovaté látky a dlouholeté usazeniny, kterých se samo tělo nedokáže zbavovat. Projevuje se to tak, že med se posupně mění na šedavou hmotu, která se po masáži setře vlhkou žínkou.
Detoxikace je v dnešní době velmi důležitá a medová masáž je jednou z účinných forem, jak tělu významně odlehčit od zátěže. Během masáže dochází k hlubokému uvolnění. V průběhu procedury se masáž opakuje celkem třikrát a poté následuje relaxace. Po proceduře je vhodné naplánovat si odpočinek, protože efekt příjemné únavy přetrvává delší dobu. Procedura není vhodná pro alergiky.

Medová detoxikační masážMedová detoxikační masáž

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka