Meditační soustředění v Týnci nad Sázavou

Srdečně vás zvu na meditační soustředění zaměřené na rozšíření obzoru a ujasnění si podstaty sebe sama, své duchovní podstaty formou meditačních technik, které budeme praktikovat, ale také se je učit tak, abyste mohli naučené metody přenést do svého života a vést tak meditace sami. Duchovně poznávací pobyt s praktickými cvičeními a spoustou nových poznatků z oblasti energií a vše co je mezi nebem a zemí.

Termín: 30.3. – 1.4.2012

Cena za seminář 2.000,- Kč při platbě do 20.2.2012,

při pozdější platbě cena za seminář 2.500,- Kč

 

Cena za ubytování: 1.000,- Kč

 

Adresa: Hotel Týnec, Klusáčkova 2, Týnec nad Sázavou

www.centrumtynec.cz

Hlavní lektorka: Eva Kalivodová Štichová

 

Meditační soustředění je vhodné pro každého, kdo se zajímá o duchovní rozvoj, poznávání nových věcí. Pojďte společně s námi strávit příjemný relaxační víkend s načerpáním nových poznatků a příležitostí, jak získat energie při práci na sobě samých.

Jak bude soustředění probíhat a co se budeme učit? Téma meditací je velmi rozmanité. Začneme očistnou meditací tak, abychom byli další den krásně odpočatí a naladění na duchovní práci, práci sami na sobě. Povedu vás od prvních krůčků – co je důležité vědět, než začnu meditovat, důležitost samotné meditace i její následný rozbor. Meditovat budeme ve stoje, vleže, ve dvojicích, ve skupinách. Naučím vás, jak vést meditace, na co konkrétně se máte zaměřit, co byste měli vědět či znát, popřípadě vnímat další indicie, které k vám budou přicházet. Budeme taky malovat a uvědomovat si, kdo jsme a kam jdeme z pozice duše. Naše práce nebude jen v uzavřených prostorách, ale taky venku v přilehlé přírodě. Budeme pracovat nejen s energiemi, ale taky s čakrami, meditačními kartami aj. S sebou pastelky, karimatky, pohodlné oblečení a dobrou náladu J

Příjezd a ubytování proběhne mezi 17,00 – 19,00 hodinou. Ubytování je zajištěné v jedno až čtyřlůžkových pokojích v hotelu Týnec (www.centrumtynec.cz), stravování během dobu pobytu můžete využít místní. Začátek je plánovaný na pátek 30.3.2012 v 19,00 hodin. Všichni účastníci budou seznámeni s podrobným obsahem soustředění. Po oba večery budou probíhat posezení formou besedy (diskuze) na téma, které si sami určíte J, v případě zájmu uděláme očistnou meditaci pro klidný spánek a pohlazení duše. Slavnostní ukončení proběhne v neděli 1.4.2012 v 16,00 hodin.

Storno poplatek při zrušení účasti na kurzu 1.3.2012 a později činí 15% z celkové částky.

Přihlášky a bližší informace:

Eva Kalivodová Štichová; e-mail: info@kridlaandelska.cz; tel.: 721 996 850 nebo Jaroslava Patáková; e-mail: tavitali@atlas.cz; tel. 775 114 490.

Meditační soustředění v Týnci nad SázavouMeditační soustředění v Týnci nad SázavouMeditační soustředění v Týnci nad SázavouMeditační soustředění v Týnci nad SázavouMeditační soustředění v Týnci nad Sázavou

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka