Masér roku 2011

Prestižní ocenění Masér roku se uděluje každý rok v rámci celé České republiky za vysokou kvalitu poskytovaných služeb (mj. i za podporu o povědomosti o masážích). V letošním již 3. ročníku oceňujeme 100 NEJ masérů v ČR. První místa patří ovšem pouze těm nejlepším a to v jednotlivých kategoriích - jedinému masérovi, masérské škole a masážnímu salonu.

Organizátorem soutěže je Odborný internetový portál MASÉŘI.CZ. Každým rokem oceňujeme ty nejlepší maséry a provozovatele studií, škol v ČR. Udělený titul Masér roku zároveň slouží, jako konkurenční výhoda potvrzující kvality oceněných poskytovatelů služeb v oblasti masáží a wellness.

Soutěž je rozdělena do 3 kategorií:

a) masérská škola roku
b) masér roku
c) masážní salón roku

Pravidla 1. části soutěže - náborové kolo: Ve dnech 4.4. – 15.6.2011 se soutěžící budou moci zaregistrovat na internetových stránkách www.maser-roku.cz pomocí umístněného registračního formuláře.

Pravidla 2. části soutěže – hlasování návštěvníků www.maseri.cz: Ve dnech 16.6. - 15.9.2011 může každý návštěvník internetových stránek z definované škály bodů (čím více hvězdiček tím lepší hodnocení) ohodnotit jím vybraný subjekt a to maximálně jedenkrát z jednoho PC, rozhodujícím faktorem bude součet bodů, počet komentářů a nejvíce zaslaných doporučení u daného subjektu.

100 nejlépe hodnocených masérů získá ocenění. Tři účastníci z každé soutěžní kategorie s nejlepším hodnocením získají výhru - Certifikát dle kategorie o získání titulu Masér roku 2011, kterým potvrdí své kvality v konkurenčním prostředí a další věcné ceny. Absolutní vítěz ze všech kategorií (registrovaných účastníků) obdrží výhru v hodnotě 10.000,- Kč.
Speciální cena organizátora o nejlepší a nevtipnější komentář (umístěný pod subjektem), vybraný hlasující získává večeři pro dvě osoby.

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhne na 12. Mezinárodním veletrhu World of Beauty & Spa konaném ve dnech 30.9. - 1.10.2011 v O2 areně (O2 arena, Českomoravská 2345/17, 190 93 Praha 9). Přesné datum a čas slavnostního vyhlášení výsledků soutěže budou zveřejněny na internetových stránkách pořadatele.

 

Autorem článku je Mgr. Jaroslav Musil.

Masér roku 2011

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka