Masér roku 2010

Prestižní ocenění Masér roku se uděluje každý rok v rámci celé České republiky za vysokou kvalitu poskytovaných služeb (mj. i za podporu o povědomosti o masážích) jedinému masérovi, masérské škole a masážnímu salonu. Organizátorem soutěže je Odborný internetový portál MASÉŘI.CZ

Soutěž je rozdělena do 3 kategorií:
a) masérská škola roku
b) masér roku
c) masážní salón roku

Pravidla 1. části soutěže - náborové kolo: Ve dnech 20.3. – 30.4.2010 od 0:00 do 24:00 hod. se soutěžící budou moci zaregistrovat na internetových stránkách www.maseri.cz pomocí umístněného registračního formuláře.

Pravidla 2. části soutěže – hlasování návštěvníků www.maseri.cz: Ve dnech 1.5. - 31.8.2010 od 0:00 do 24:00 hod na internetových stránkách www.maseri.cz může každý návštěvník stránek z definované škály bodů (čím více hvězdiček tím lepší hodnocení) ohodnotit jím vybraný subjekt a to maximálně jedenkrát z jednoho PC, rozhodujícím faktorem bude součet bodů, počet komentářů a nejvíce zaslaných doporučení u daného subjektu.

Tři účastníci z každé soutěžní kategorie s nejlepším hodnocením získají výhru - Certifikát dle kategorie, pohár, mediální rozhovor na stránkách www.maseri.cz a u mediálních partnerů, tedy i na našem portálu www.wellnessnoviny.cz .
Absolutní vítěz ze všech kategorií (registrovaných účastníků) obdrží finanční odměnu ve výši 10.000,- Kč.
Speciální cena organizátora o nejlepší a nevtipnější komentář (umístěný pod subjektem), vybraný hlasující získává večeři pro dvě osoby.

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhne na 10. Mezinárodním veletrhu World of Beauty & Spa konaném ve dnech 17. - 18.9.2010 v prostorách Výstaviště Praha Holešovice (Areál Výstaviště, 170 90 Praha 7 – Holešovice). Přesný datum a čas slavnostního vyhlášení výsledků soutěže bude zveřejněn na internetových stránkách pořadatele.

Masér roku 2010

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka