Masáž konopným olejem

Masáž, kterou jste možná ještě nevyzkoušeli je relaxační celotělová masáž s použitím konopného oleje. Konopný olej má výborné regenerační, zvláčňující a protizánětlivé účinky. Zpomaluje proces stárnutí a blahodárně působí proti různým druhům alergií. Hlavním efektem této procedury není jen pocit maximálního uvolnění a vitality, ale právě i zdravá a vláčná pokožka.

Konopný olej je vyhledáván pro svou perfektní skluznost během masáže, zvláčnění i penetraci účinných látek do hlubokých vrstev pokožky. Jeho nejviditelnějšími charakteristikami je vůně čerstvě posečených travin a oříšků a také nepřehlédnutelná zelená barva. Mimo to je také unikátním a komplexním zdrojem bioaktivních látek s vyváženým poměrem nenasycených mastných kyselin omega 3 a 6, a komplexním obsahem fytosterolů, vitamínů a minerálů.

Neobsahuje žádné konzervanty, barviva, parfémy, zahušťovadla nebo ropné produkty. Nedráždí pokožku ani při dlouhodobé masáží. Perfektně zvláčňuje a zjemňuje pokožku, účinné látky během masáže pronikají hluboko do kůže a příznivě ovlivňují celkový efekt masáže.

Masáž konopným olejemMasáž konopným olejem

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka