MAMINY RUN – Sport Life

Dne 8. listopadu 2014 se bude běžet obzvlášť zajímavá štafeta projektu MAMINY RUN. Nikdy nekončící štafetový běh maminek Českou republikou zavítá na vyhlášený brněnský veletrh Sport Life! Posláním projektu MAMINY RUN je podpora zdravého a aktivního životního stylu českých rodin a pozvednutí myšlenky, že aktivní maminka je dobrým vzorem svým dětem. Tuto vizi podporují i známé osobnosti.

V Brně se projektu aktivně zúčastní patronka štafety, herečka Alena Antalová, moderátorka Eva Decastelo a také fitness trenérka Hanka Kynychová. Děkujeme televizi Prima, že bude s námi!

Skvělá atmosféra, žádné měření času a výkony, běh pro radost z pohybu, slušivé tričko projektu, skvělá parta žen, celorepublikový projekt v rodinné atmosféře, občerstvení i dárky, to vše je MAMINY RUN.

Registrace bude probíhat u hlavní brány od 9:00 hod. Startujeme v 10:00 hod od Pavilonu V. Více informací a registrace již nyní na internetových stránkách. Na místě bude registrace probíhat od 9:00 a vyběhne se v 10:00 od Pavilonu V. Trasa bude měřit 5 km.

Fotografie poskytla Mgr. Pavla Hartmanová, PR komunikace - děkujeme.

MAMINY RUN – Sport LifeMAMINY RUN – Sport LifeMAMINY RUN – Sport LifeMAMINY RUN – Sport Life

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka