MAMINY RUN na Sport Life Brno

Nikdy nekončící štafetový běh maminek Českou republikou MAMINY RUN v Brně na veletrhu Sport Life dne 8. 11. 2014 byl opravdu báječnou akcí, která v mnohém předčila naše očekávání! Maminek se navzdory dešti a chladu sešlo více než 50. Měly sebou malá miminka až po děti školního věku, které byly nedílnou součástí tohoto jedinečného zážitku. Ty si to užívaly buď ve spánku, jako pozorovatelé nebo také jako běžci.

„Když vidíte ženu s kočárkem před sebou, která má na břiše v šátku malé miminko, běží svým pohodovým tempem, přes sebe a všechny děti pláštěnku a usmívá se na vás, tak se usmíváte také. Říkáte si: to má smysl, prožíváte dojetí a velkou radost z toho, že MAMINY RUN se líbí a maminky jsou nezdolné”, vzpomíná organizátorka MAMINY RUN, Jana Kastnerová.

MAMINY RUN v Brně se těšil účasti VIP maminek. Patronkou brněnské štafety se stala Alena Antalová, herečka, 4 násobná maminka a velmi příjemná dáma, která nás se šarmem prováděla celou akcí a štafetu v Brně odstartovala. Hanka Kynychová, známá česká fitness trenérka a maminka 3 dětí, maminky před během rozcvičila. Běžela s námi a šla všem maminkám rozhodně příkladem, jak být díky pohybu v dobré kondici a zářit pozitivní energií. Eva Decastelo nezapřela svůj  moderátorský talent a humor.

Děkujeme všem partnerům akce, kteří projekt podpořili. Především Veletrhům Brno, za poskytnutí jedinečného areálu k realizaci MAMINY RUN.

MAMINY RUN běží nekonečně dál! Více informací a kalendář měst a obcí je uvedený na internetových stránkách a na facebooku MAMINY RUN.

Těšíme se i na vás a na všechny další radostné běhy maminek Českou republikou!

 

Fotografie poskytla Mgr. Pavla Hartmanová, PR a tisková mluvčí - děkujeme.

MAMINY RUN na Sport Life BrnoMAMINY RUN na Sport Life BrnoMAMINY RUN na Sport Life BrnoMAMINY RUN na Sport Life Brno

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka