MAMINY RUN

29. 11. 2014, Ostrov u Karlových Varů

Kdo z Čech tesknil, že se teď nikdy nekončící štafetový běh MAMINY RUN běžel na Moravě a nemohl se ho zúčastnit kvůli vzdálenosti, už nemusí! Štafetový kolík se přesouvá z Ivančic u Brna na opačný kus republiky – do Ostrova u Karlových Varů, kde se 29. 11. poběží pod taktovkou patronky Martiny Rybkové.

Ta si pro maminky i ty potenciální připravila 5 km trať, která bude probíhat krásným Zámeckým parkem (Ostrov 4). Startovat se bude v 10:00 u vchodu do parku za lávkou směrem od kostela.

„Pojďte si s námi zaběhat, nedejte na chladnější počasí. I když se to možná nezdá, právě teď je ideální období na zvyšování kondice. Společně si to všechny užijeme! :-) Neběží se na čas, poběží se pro radost,“ takto všechny ženy zve samotná patronka. Pokud se chcete zúčastnit, je nutné se nahlásit právě jí na email: maninka@email.cz, abyste měly připravené startovní tričko ve vaší velikosti. Startovné je opět 200 Kč. Avšak maminky, které již tričko mají koupené a MAMINY RUN už běžely v jiném městě, neplatí žádnou další štafetu.

Podpořte společně myšlenku projektu MAMINY RUN, že aktivní maminka je dobrým vzorem svým dětem a celé své rodině. Čeká vás skvělá atmosféra, žádné měření času a výkonu, běh pro radost z pohybu a skvělá parta žen.

O propozicích na další běhy budeme informovat, hlásit se ale již můžete:

  • 13. 12. 2014 Kolín, patronka Zuzana Janglová (zuzajangl@gmail.com)
  • 27. 12. 2014 Praha, patronka Kateřina Šíchová (fit.kacka@gmail.com)

Fotografie poskytla Mgr. Pavla Hartmanová, PR a tisková mluvčí – děkujeme.

Zvládly jsme to, HKMAMINY RUN

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka