MAMINY CUP 2015

Ženy, hýčkejte své tělo a duši

Maminky, slyšte, slyšte, je tu pro vás již 5. ročník festivalu sportu a zdravého životního stylu MAMINY CUP. Je to den, kdy se budete moci věnovat jen a jen sobě a užít si tento pocit bez výčitek a naplno. Těšit se můžete jako každý rok na rozmanité druhy sportů, ale i relaxační aktivity – masáže, aromaterapie a zónu ženské krásy. Sejdeme se 20. 6. v Praze ve sportovním areálu ZŠ Jeseniova.

MAMINY CUP je jeden báječný den, kde si odpočinete a načerpáte novou energii. O vaše ratolesti bude postaráno, je pro ně připraven vlastní bohatý sportovní a edukativní program v jesličkách (miminka od půl roku) a školce (pro děti do 10 let). Nutné v rámci registrace na festival uvést, že o službu máte zájem.

Proto pokud nechcete promarnit příležitost k aktivnímu pohybu a chcete se nechat hýčkat, zajímá vás zdravá výživa a životní styl, neváhejte a přihlaste se na festival MAMINY CUP 2015, vítané maminky mladé, starší, adeptky i ty v očekávání.

I letos se setkáte se známými tvářemi. Zacvičíte si dance jógu s Pavlou Rožumberskou a do těla vám dá i populární fitness trenérka Hanka Kynychová. Ambasadorkou projektu pro rok 2015 je Eva Šebrlová, výborná atletka, maminka dvou dětí a manželka nejlepšího českého desetibojaře Romana Šebrleho.

K vyzkoušení budou tradiční i méně známé formy cvičení pod taktovkou profesionálních cvičitelů, můžete se stát součástí nikdy nekončícího štafetového běhu maminek Českou republikou MAMINY RUN na trase 5/10 km a porovnat se s ostatními ženami v pestrých soutěžních disciplínách (beach volejbal, badminton, koloběh, atletika atd.). Chybět nebude ani spousta dárků, tričko projektu a samozřejmě dobré jídlo.

MAMINY CUP je místem pro navázání nových přátelství a zajímavých kontaktů. Pokud hledáte radu nebo inspiraci v osobním či profesním životě, zde budete mít jedinečnou možnost je získat. Přijeďte sama a užijte si den pro sebe, přijeďte s rodinou a mějte skvělý společný zážitek, udělejte si pořádnou dámskou jízdu s kamarádkami nebo kolegyněmi z práce. Můžete vytvořit tým kamarádek nebo firemních maminek. Cvičíte s dalšími ženami rády celý rok? Tak vyrazte spolu na Maminy Cup vyzkoušet svoji kondici tak trochu jinak a užijte si pořádný sportovní kolotoč!

Neváhejte a buďte letos na Maminy Cup 2015 s námi! Heslo Maminy Cup: „Není důležité zvítězit ale užít si to!“

 

Fotografie poskytla Mgr. Pavla Hartmanová – koordinátorka MAMINY RUN, děkujeme.

Přihlášky a více informací:

MAMINY CUP 2015cvičíme pod vedením profesionálůpodporují nás známé tvářeradost z pohybu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka