Maminy Cup 2014

aneb „Den, kdy mámy hrají prim!“

Výzva pro maminky z celé České republiky! Už máte ve svých rodinných diářích poznamenané datum 31. května 2014? Tak neváhejte a pište si: Maminy Cup, 4. ročník festivalu sportu a zdravého životního stylu maminek v každém věku a stavu, Sportovní areály města Kladna, tenisky, děti, tatínky a radostnou náladu sebou!

Ambasadorka Maminy Cup 2014 je přední světová střelkyně a maminka dvou dětí, Kateřina Emmons. Zacvičit si můžete pod taktovkou skvělého a uznávaného lektora fitness, Lukáše Kolka. Zasportuje si s vámi i Barbora Černošková, moderátorka sportovních pořadů České televize a první žena moderátorského týmu na Olympiádě v Soči.

Můžete se těšit na klasické i trendy pohybové aktivity pro ženy, na soutěže v oblíbených sportech, potkáte se se slavnými osobnostmi, užijete si skvělý den ušitý na míru právě maminkám. V programu je zařazena i relaxace, aromaterapie, masáže a zóna ženské krásy. Pro děti je připravený bohatý sportovně herní program a hlídání dětí je zajištěné. Letošní zpestření akce: bubenická show s aktivní účastí maminek!

 

Tak neváhejte a buďte letos na Maminy Cup 2014 s námi!

Fotografie zaslala Mgr. Jana Kastnerová, organizátor projektu – děkujeme.

 

Přihlášky a více informací:

Maminy Cup 2014 Maminy Cup 2014 Maminy Cup 2014 Maminy Cup 2014

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka