Májové novinky z Relax centra Kolštejn

Relax centrum Kolštejn pro své návštěvníky připravuje stále něco nového. Tamější personál neustále soutěží, školí se a vylepšuje své dovednosti. Od července navíc na všechny hotelové hosty čeká vstup do blízkého venkovního zábavního areálu zdarma. Pro rodiny s dětmi jsou navíc připraveny i speciální pobytové balíčky. Báječné léto strávené v Relax centru Kolštějn!

Wellness hotel Kolštejn se již potřetí zúčastnil soutěže o nejlepší hotel roku a potřetí doufá v úspěch na slavnostním červnovém vyhlášení. A soutěžit se bude i v saunových ceremoniálech - kvalifikace na mistrovství světa proběhne 20 až 22. června v Polsku. Prezentovat se v červnu bude i Minipivovar Kolštejn, a to na Festivalu minipivovarů ČR v Praze ve dnech 12. až 13. června.

Přímo v Kolštějně je pro ubytované od 1.7.2014 připraveno sportovní vyžití na všech atrakcích a sportovištích areálu X-Park Františkov zdarma. Areál je jako stvořený pro rodinné výlety a nachází se pouhé necelé dva kilometry od hotelu. Rovněž se pracuje na propojení hotelu a areálu novou turistickou stezkou. Pro rodiny s dětmi jsou na letošní léto připravené i zvýhodněné pobytové balíčky.

Zdroj fotografií: Archiv Relax centrum Kolštejn, děkujeme.

Ke stažení
Májové novinky z Relax centra Kolštejn (.pdf) 1,80 MB

Májové novinky z Relax centra KolštejnMájové novinky z Relax centra KolštejnMájové novinky z Relax centra Kolštejn

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka