Maďarsko - Sárvár – Park Inn

Hotel Park Inn leží v městečku Sárvár v západní části Maďarska, asi 2 hodiny jízdy z Bratislavy. Městečko je bohaté na kulturně historické památky a turistické pozoruhodnosti. Hotel je přímo propojen s Lázeňským a wellness komplexem Sárvár Spa.

Lázeňský a wellness komplex Sárvár Spa má rozlohu 55.000m², z čehož 3.600m² tvoří vodní plocha. Prostory se hodí pro všechny věkové kategorie návštěvníků. Jejich součástí jsou vnitřní i venkovní termální a zážitkové bazény, brouzdaliště pro batolata a dětský koutek, bazény se skluzavkami a vlnobitím, pirátskou lodí nebo hradem pro větší děti, saunový svět s prostorným zázemím pro relaxaci, wellness, fitness, salon krásy a další.

Hotel Park Inn má 223 pokojů, pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, fénem, SAT-TV s radiem, Pay-TV, bezplatným WiFi-připojením na internet , minibarem, trezorem, individuálně nastavitelnou klimatizací. Po dobu pobytu mají hosté k dispozici župan. Hotel má útulnou restauraci La Caraffa, kde se snídaně a večeře podávají formou bufetu, a denní Graffiti Lounge & Bar s pestrou nabídkou nápojů a zákusků. V herně hosté najdou billiard, stolní fotbal a šipky.

Moderní, multifunkční a světlé konferenční prostory  včetně plesového sálu pojmou více než 300 hostů. Hotelové parkoviště pro více než 200 vozů je zdarma, hotelová garáž za poplatek.

 

Náš redakční článek z cesty do Sárváru a pobytu v hotelu Park Inn naleznete zde.

Maďarsko - Sárvár – Park InnMaďarsko - Sárvár – Park InnMaďarsko - Sárvár – Park InnMaďarsko - Sárvár – Park Inn

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka