Luxusní Pure Spa v hotelu Le Palais

Pure Spa – nové luxusní spa najdete v hotelu Le Palais Prague na Vinohradech. Wellness centrum přináší novou dimenzi spa, wellness, pocitu zdraví, duševní pohody a exkluzivní kosmetiku Ligne St. Barth. Při naší návštěvě jsme si prohlédli citlivě vybavené prostory, které se vyznačují příjemným ztvárněním, dostatkem prostoru, dostatečnou relaxační zónou. Po procedurách je možné využít Health Club s whirlpoolem a saunou.

Kvalifikovaný tým Spa managera Kamila Trmala, který prošel intenzivním tréninkem pod vedením paní Fatimy Diagany-Schultes z Diagana Day Spa, je připraven Vám pomoci s výběrem té nejvhodnější procedury právě pro Vás - dokonalé elixíry a spa procedúry Vás přenesou do světa relaxace. Exotické oleje a příjemné vůně karibských květin tiaré, jemná vůně lilí nebo čistá bourbon vanilka se postarají o péči duše a všech smyslů. Všechny hýčkající elixíry obsahují aktivní přísady z exotických rostlin, květin a ovoce a jsou doplňovány čerstvými ingrediencemi jako je ananas, papája, salátová okurka a jsou vždy vytvořeny pro určitý typ pokožky. Procedury v Couple treatment room jsou jedinečným zážitkem!

Přírodní kosmetiku Ligne St. Barth je možné zakoupit v Pure Spa boutique – první a jediný Ligne St. Barth boutique v Praze. Kosmetické přípravky Ligne St. Barth jsou výbornou volbou pro dosažení sametově jemné a mladistvé pleti a stimulaci všech smyslů. Mají lehkou a jemnou konzistenci, nejsou mastné, propůjčují pleti příjemný pocit a jejich delikátní vůně vás přenesou do karibského světa. Všechny výrobky jsou dermatologicky a toxikologicky testovány, nejsou testovány na zvířatech. Všechny produkty jsou vhodné pro všechny druhy pokožky. Den s Ligne St. Barth je jako den v Karibiku!


Pure fruit and spice – Zážitek pro všechny smysly


Dopřejte si naprosto neobvyklý a luxusní zážitek ve světě vůní. Pro tuto masáž připravíme speciální masážní razítka napuštěná mandlovým olejem a naplněná citrusovými plody, kokosem a exotickým kořením. Po zvlhčení Vašeho těla jemně nahřátými oleji nastoupí speciální technika masáže těmito vonnými razítky.
Blokády svalů se jemně uvolňují a Vaše tělo startuje samoléčebný systém. Budete odcházet s fascinujícím pocitem a Vašimi razítky, kterými si ještě doma můžete připomenout tento nevšední zážitek.


5 luxusních treatment rooms nabízí:
•    Soft pack systém
•    Hammam lůžko
•    Couple treatment room
•    2 treatment rooms

Luxusní Pure Spa nabízí širokou řadu procedur:
•    Obličejové procedury
•    Peelingy
•    Procedury celého těla
•    Procedury částí těla
•    Tělové zábaly
•    Exkluzivní procedury v Couple treatment room
•    Unikátní „Free Floating“ v Soft pack systému

Pro prodloužení Vaší relaxace po proceduře v Pure Spa doporučujeme navštívit náš Health Club a využít whirlpool, saunu, páru a aroma sprchy.

Kompletní Pure Spa menu naleznete na www.palaishotel.cz

Aktuálně! EXLUZIVNÍ FREE FLOATING V SOFT PACK SYSTÉMU A HEALTH CLUB ZDARMA

Výživná masáž s vůní vanilky, jemné lilie nebo karibských květin tiaré dodá Vaší pleti po tuhé zimě dlouhotrvající zdroj cenných minerálů a vitamínů. Při rezervaci jakékoliv masáže v délce minimálně 60 minut Vám v termínu od 22. února do 31. března 2010 poskytneme zdarma návštěvu Health Clubu – sauna, pára, whirlpool a aroma sprcha před masáží a k tomu ještě 30 minut exkluzivního Free Floatingu v Soft Pack systému po masáži. Naši odborně vyškolení terapeuti Vám ochotně pomohou s výběrem procedury s ohledem na Vaše potřeby.

Pure Spa je otevřeno denně od 9 do 21 hodin. Pro rezervaci prosím volejte +420 234 634 670 nebo pište na: purespa@palaishotel.cz

Ke stažení
Pure Spa ceník (.pdf) 126,21 kB
Pure Spa nabídka (.pdf) 160,43 kB
Pure Spa katalog (.pdf) 598,76 kB

Luxusní Pure Spa v hotelu Le PalaisLuxusní Pure Spa v hotelu Le PalaisLuxusní Pure Spa v hotelu Le PalaisLuxusní Pure Spa v hotelu Le PalaisLuxusní Pure Spa v hotelu Le PalaisLuxusní Pure Spa v hotelu Le PalaisLuxusní Pure Spa v hotelu Le PalaisLuxusní Pure Spa v hotelu Le PalaisLuxusní Pure Spa v hotelu Le Palais

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka