LULUR - javánský rituál podle Gérards

Procedura Lulur je součástí starého orientálního rituálu prováděného původně na ostrově Jáva dívkám při přípravě na svatbu. Kosmetická společnost Gérards tento rituál vzala za základ své tělové procedury. Procedura se doporučuje jako podzimní příprava imunitního systému na nadcházející období.

Procedura začíná koupelí nohou v mátovém odvaru. Následuje jemná masáž celého těla pomocí speciální pružné tkaniny. Masáž má zároveň peelingový efekt a říká se jí dotek vlny, protože má připomínat pocity v moři při omývání jemným příbojem. Následuje strečink, kdy je pomůckou opět táž tkanina, tentokrát stočená podobně jako ručník. Poté přijde na řadu vlastní tělový zábal. Na tělo se nanese směs kosmetického jogurtu a koření (kurkuma, zázvor, chilli, pepř), která má prohřívací a anticelulitidní efekt. Při zábalu klient ucítí kontrast mezi chladem na chodidla a teplem, které produkuje zábal z koření. Je možné použít i směs tropickou, která voní po exotickém ovoci, případně směs citrusovou. Po nanesení tělového zábalu se nanese obličejová maska, jejímž základem je opět kosmetický jogurt. Podle efektu, kterého se má dosáhnout, se použije jedna z práškových směsí, buď vitamínová, výživná pro suchou pokožku, citrusová s bělícím efektem nebo antioxidační s tropickým ovocem. Po dvaceti minutách se tělo omyje a na závěr procedury se na celé tělo ještě jednou nanese malé množství kosmetického jogurtu, který má podobný efekt, jako výživný krém.

Proceduru je možné nabízet samostatně, a to i rozdělenou na tělový a obličejový zábal a na masáž pomocí tkaniny. Hodí se ale i do balíčku proticelulitidových služeb. To díky použitému koření, které urychluje metabolismus a vylučování škodlivých látek z těla.

LULUR - javánský rituál podle GérardsLULUR - javánský rituál podle GérardsLULUR - javánský rituál podle Gérards

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka