Luhačovice a Jáchymov ovládly soutěž"Velká cena cestovního ruchu v oblasti lázeňství a wellness"

Lázně Luhačovice, a.s. a Léčebné lázně Jáchymov a.s. získaly všechna tři ocenění v 6. ročníku soutěže Velká cena cestovního ruchu 2012/2013 a ovládly tak kategorii nejlepší lázeňský a wellness balíček. Cílem soutěže, která je vyhlašována vydavatelstvím C.O.T. media a Veletrhy Brno v rámci veletrhů GO a Regiontour, je zviditelnění výjimečných a vysoce kvalitních počinů v oblasti cestovního ruchu.

Cenu pro akciovou společnost Lázně Luhačovice za vítězný produkt s názvem „Lázeňská dovolená pro rodiny s dětmi“ převzal v polovině ledna na slavnostním vyhlášení v Brně generální ředitel Dr. Eduard Bláha. Jak již název napovídá, vítězný produkt si klade za cíl nabídnout celoročně speciální program sestavený pro rodiny s dětmi. Pobyt by měl plnit jak preventivní funkci především pro posílení organismu před onemocněními dýchacích cest, tak i přiblížit lázeňskou léčbu dětem i rodičům a zároveň nabídnout atraktivní volnočasové aktivity nejen pro děti. Jedná se o cenově dostupný pobyt s lázeňskými procedurami pro děti i dospělé doplněný o sportovní aktivity včetně hlídání dětí.

Stříbrnou příčku obsadil produkt „Jáchymovská SNOWMANIE“. Tento produkt je ideálním pobytem pro ty, kteří chtějí zimní sporty kombinovat s využitím moderního aquacentra a lázeňských procedur.

Třetí místo odborná porota přiřkla společnému projektu „Léčebný pobyt Intensiv“, jehož cílem je poskytnutí plnohodnotného léčebného pobytu v Luhačovicích nebo Jáchymově s programem garantovaným lékařem tak, aby byl čerpán co nejméně v pracovních dnech. Měl by oslovit ty, kteří vlivem změn v lázeňství nebudou mít nárok na lázeňskou léčbu hrazenou prostřednictvím zdravotních pojišťoven a je určen také těm, kteří nemají možnost čerpat delší dovolenou. Získaná ocenění svědčí o tom, že se daří výměna zkušeností a vzájemné propojování obchodních aktivit v rámci skupiny.

 

Fotografie poskytl Ing. Slunečko, specialista marketingu Léčebné lázně Jáchymov a.s. - děkujeme.

MUDr. Eduard Bláha, generální ředitel Léčebných lázní Jáchymov a.s. a Lázní Luhačovice, a.s. při přebírání Velké ceny Ing. Jiří Dědek, obchodní ředitel Lázní Luhačovice, a.s., Ing. Jana Vaňková, obchodní ředitelka Léčebných lázní Jáchymov a.s. a MUDr. Eduard Bláha, generální ředitel obou lázeňských společností

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka