Love my feet

Staňte se součástí projektu „love my feet“ a pečujte o své nohy, aby byly spokojené. Kdekoliv zpatříte toto logo, tam se bude Vašim nohám dobře dařit. Vytyčeným úkolem je naučit národ mít rád svá chodila.

Aktuální ambicí projektu je, aby se plážová pantofle stala běžným prvkem každodenního života, stejně jako ručník, protože kožní problémy chodidel patří hned za kazem zubů k nejčastějším lidským nemocem, přičemž prevence je žalostná.

Chceme ve spolupráci s kožními lékaři a farmaceuty rozvinout osvětu žabek jako hlavní prevence proti nebezpečí plísní číhajících ve veřejných prostorech vodních radovánek.

Většina naší plážové obuvi je dělaná na míru prostředí bazénů, aquaparků, saun, sprch, sportovišť - pro tato místa jsou specifické vlastnosti naší obuvi certifikované nezávislou laboratoří AZL.  Zejména pro neklouzavost, absorbci nárazů, antimikrobiotický aspekt, odolnost vůči chloru, apod. by si nohy rozumných lidí naše pantofle zasloužily. Vyzbrojíme všechna česká chodidla v boji proti nástrahám pláží, bazénů, sprch, saun a sportovišť.

PHYLON - materiál stvořený pro plážové pantofle

Phylon je velmi lehký materiál vyrobený z granulí EVA. Ty jsou nejdříve stlačeny, zahřátím roztaženy a následně schlazeny ve formě. Materiál Phylon je tvarovatelný do bezbřehého množství vzorů a modelů. Mezi výhody materiálu patří:

  • Výrobky z materiálu Phylon jsou neuvěřitelně lehké; pár robustních pánských plážovek váží 200g
  • Obuv je neskutečně vzdušná
  • Materiál Phylon je 100% recyklovatelný
  • Modelovatelnost materiálu Phylon umožnuje vysoce ergonomické tvarování
  • Materiál zajišťuje zejména v zesílené oblasti paty extrémní absorbci nárazů
  • Povrch materiálu je antimikrobiotický, což eliminuje pachy a možnost přenosu kožních chorob Materiál je velmi jednoduše plně omyvatelný
  • Materiál Phylon je non-marking, nešpiní podlahu (nezanechá šmouhy)
  • Phylon je materiál odolný chloru, tím nedochází k jeho narušení v prostorech bazénů
Love my feetLove my feetLove my feetLove my feet

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka