Lodičkový sprint aneb běh na podpatcích konečně v Praze!

Milujete chůzi na vysokých podpatcích? Tak proč si v nich nezkusit také zaběhat a užít si tak spoustu zábavy? V Praze se vůbec poprvé představí známá světová podívaná – Lodičkový sprint.

Dámy v něm budou mít  možnost doběhnout si v podpatích až pro 30 tisíc korun. Ojedinělá akce Phillips Lumea Lodičkový sprint se uskuteční 29. 4. v odpoledních hodinách na Václavském náměstí v Praze.

Tuto jedinečnou zábavu si budete moci poslední aprílové pondělí užít nejen jako soutěžící, ale také jako diváci. Sportovně zábavním odpolednem bude provázet Iva Pazderková a o hudební zábavu se postará kapela Toxique. Pro diváky je navíc připraveno plno překvapení a soutěží. Všechny milovnice vysokých podpatků a zábavy se mohou registrovat na: www.lodickovy-sprint.cz nebo přes FB stránky facebook.com/lodickovy.sprint, kde se také dozví přesné podmínky registrace a pravidla závodu.

Závod je určen jen pro ženy, které budou mít boty s podpatkem minimálně 8 cm vysokým. Mezi sebou se utkají jak týmy jednotlivkyň, tak štafetové týmy.

A na jaké lákavé výhry se mohou dámy těšit v rámci Philips Lumea Lodičkového sprintu? Vítězka v kategorii jednotlivkyň získá kromě věcných darů od partnerů akce 30 tisíc korun v hotovosti, dáma na 2. místě si přiběhne pro 20 tisíc korun a 3. místo bude ohodnoceno 10 tisíci korunami.

Ani výherkyně štafetového závodu nepřijdou zkrátka, mohou se těšit na nový produkt Phillips Lumea – přístroj pro domácí účinnou fotoepilaci, zásoby Frisca na večírek a hodnotné kosmetické balíčky. Všechny zúčastněné navíc dostanou večeři, na kterou je odveze luxusní limuzína.

Foto: www.lodickovy-sprint.cz

Lodičkový sprint aneb běh na podpatcích konečně v Praze!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka