L'OCCITANE Spa v Chateau Herálec vyhrály World Luxury Spa Awards 2014

L'OCCITANE Spa v unikátním prostoru hotelu Chateau Herálec si od listopadu, kdy bylo otevřeno, získalo nejen množství příznivců, ale také jedno výjimečné ocenění. Přesto, že jsou lázně otevřeny pouhých pět měsíců, mohou se již nyní pyšnit prvenstvím v prestižní soutěži World Luxury Spa Awards 2014.

Označení „Nejlepší Spa hotel v České republice“ tak bude minimálně po následující rok symbolizovat místo, kde se profesionální služby střetávají s užitím kvalitních produktů.

Pětihvězdičkový hotel Chateau Herálec, nacházející se na Havlíčkobrodsku v zámku z 18. století, vytvořil ve spolupráci s francouzskou značkou kosmetiky L'OCCITANE jedinečný koncept, v němž si lze užít relaxaci na té nejvyšší úrovni. Profesionálně vyškolený personál zde využívá produkty, jež se skládají z pravých přírodních ingrediencí, pocházejících z francouzské oblasti Provence.

Unikátní procedury, zahrnující variaci uvolňujících masáží a ošetřujících kúr, nenabídnou pouze hlubokou relaxaci a podporu duševní pohody, ale viditelně také přispějí k fyzickému omlazení. Uvolnění v krásném prostředí české Vysočiny, bohaté na výskyt památek UNESCO, si navíc užijí nejen ženy, ale také muži.

Fotografie poskytla Kateřina Mojdlová, Brands Communications – děkujeme.

 


L'OCCITANE Spa v Chateau Herálec vyhrály World Luxury Spa Awards 2014  L'OCCITANE Spa v Chateau Herálec vyhrály World Luxury Spa Awards 2014  L'OCCITANE Spa v Chateau Herálec vyhrály World Luxury Spa Awards 2014  L'OCCITANE Spa v Chateau Herálec vyhrály World Luxury Spa Awards 2014

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka