LITEX AEROBIC SHOW 2011 proběhla za úžasné atmosféry

Akce takového rozsahu se konala v Litomyšli poprvé a portál Wellnessnoviny.cz byl její součástí. Hostitelem nebyl nikdo jiný než významný český výrobce sportovního oblečení LITEX a důvodem konání bylo 20. výročí založení této společnosti. Hlavními partnery a spoluorganizátory celé akce Relax aerobic fitness Zity Svobodové z Brna, CK CAPRO a společnost KETTLER.

Zahájení si vzal pod taktovku pražský NIKE ELITE INSTRUKTOR Lukáš Kolek. Jeho Dance Explosion byl opět skvělý a Lukáš je výborný lektor i bavič.


Druhá hodina se nesla v duchu posilovacím.  Vždyť zpevnit tělo a svaly, chce jistě každá z nás. Lekci s názvem Total Body workout s vynikajícími a výživnými bloky předvedla brněnská lektorka Simona Vlachová, která předcvičuje v prestižních fitcentrech Bosu, Body form a Spinning.


Latinské rytmy - HIT dnešních sálů a tělocvičen ZUMBA ! „Zumba je pro Vás a o Vás.“ říká Ivana Sotolářová. Zábavnou a taneční hodinou nenechala nikoho v klidu. V rytmu žhavých tanců se vlnily kromě účastnic i přítomní partneři u prezentačních stánků.


Tance není nikdy dost a tak kombinaci Aerobicu a tance zvolila do své lekce s názvem AEROBIC MIX spoluorganizátorka a lektorka Zita Svobodová. Známé hitovky z rádií a současná pop music byla pro mnohé účastnice opět dílkem sportovního vyžití.


Snad nikdo z přítomných si nenechal ujít netradiční a úžasný HOUSE MOVES v podání bratislavského lektorka Milana Ondruše, který je také instruktor Miss SR, prezentér mezinárodních kongresů. Milan působí skromně a nenápadně, ale co dokáže předvést na podium je skutečný skvost a zábava. Jeho hodina byla originální a závěrečný PORT DE BRAS ladný a pohodový. Milan byl také přizván moderátorem Miroslavem Šimůnkem na pomoc při losování 1. části bohaté tomboly a tak příjemně obdaroval nejednu cvičenku.


Závěr patřil pomalé lekci Body balance a Power core  -  lekce  protahovací, posilovací a uvolňovací opět brněnské lektorce Evě Vajnrajchové, která předcvičuje výhradně hodiny body and mind a vede také dětský aerobic. Pomalý závěr ocenili po tak náročném dni všechny účastnice.


Ale tím den nekončil. To nejlepší na závěr! Hlavní dárky tomboly čekaly na své vítěze.


Přehlídka partnerských stánků byla opravdu velmi pestrá. Rozmanité druhy produktů, pitného režimu, ochutnávek i služeb přímo v hale. Nechyběly masáže a nástřiky samoopalovacím krémem. Jako bonus ještě každá účastnice obdržela lahev na pití od hlavního partnera. Celou akcí provázel výborný moderátor Miroslav Šimůnek.

 

 

Těšíme se na příště !

Ke stažení
LITEX AEROBIC SHOW 2011 proběhla za úžasné atmosféry (.pdf) 3,18 MB

LITEX AEROBIC SHOW 2011 proběhla za úžasné atmosféryLITEX AEROBIC SHOW 2011 proběhla za úžasné atmosféryLITEX AEROBIC SHOW 2011 proběhla za úžasné atmosféryLITEX AEROBIC SHOW 2011 proběhla za úžasné atmosféryLITEX AEROBIC SHOW 2011 proběhla za úžasné atmosféryLITEX AEROBIC SHOW 2011 proběhla za úžasné atmosféryLITEX AEROBIC SHOW 2011 proběhla za úžasné atmosféry

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka