LIPNO SPORT FEST

Od 23. do 31. srpna bude Lipno nad Vltavou hostit 3. ročník akce s názvem LIPNO SPORT FEST, akci nabitou sportem a kulturou. Návštěvníci Lipna se budou moci po celých devět dnů zdarma účastnit kurzů in-line bruslení, plavání či windsurfingu, budou si moci zaběhat, objet Lipno na kole či si vyzkoušet paddleboard. Bohatý kulturní program pak osloví jak děti, tak i dospělé. A to vše zcela zdarma.

Letos poprvé se představí také Lyžařská škola Skischool Lipno, která patří k nejlepším v České republice. S dětmi budou instruktoři a lišák Fox procházet zábavnou formou cvičení zaměřené na rovnováhu, která je při lyžování tolik potřebná. Chybět nebude ani srpnový závod na lyžích.

LIPNO SPORT FEST začne o víkendu závodem dračích lodí a Salomon Trail Running Cupem a končit bude další víkend Mistrovstvím České republiky v jachtingu. Akce, kterou si užijí opravdu všichni – od těch nejmenších až po ty starší, od sportovců profesionálních až po ty rekreační - se bude konat celých devět dnů převážně v prostorách písečné pláže pod Aquaworldem Lipno.

Na sportovní aktivity bude vždy v odpoledních a večerních hodinách navazovat kulturní program v podobě dětských divadelních představení nebo i večerních koncertů. V pátek 29.8. pak nebude chybět velkolepá laser show Vltava žije. To stojí za to přijet.

Zdroj: LIPENSKO s.r.o., web lipno.info.

Ke stažení
Podrobný program akce (.pdf) 513,85 kB

LIPNO SPORT FESTLIPNO SPORT FEST

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka