LIPNO SPORT FEST podruhé

Devět dnů plných sportu a zábavy

Od 17. do 25. srpna bude Lipno nad Vltavou hostit 2. ročník akce s názvem LIPNO SPORT FEST, akci nabitou sportem a kulturou. Návštěvníci Lipna se budou moci po celých devět zdarma účastnit kurzů in-line bruslení, plavání či windsurfingu, budou si moci zaběhat, objet Lipno na kole či si vyzkoušet paddleboard. Bohatý kulturní program pak osloví jak děti, tak i dospělé.

„Po úspěšném loňském ročníku jsme se i letos rozhodli návštěvníkům Lipna obohatit pobyt aktivním sportem a kulturou. Každý si bude moci pod dohledem odborníků zaběhat, zdokonalit techniku in-line bruslení nebo třeba naučit se na windsurfingu. A to vše zcela zdarma,“ informovala Jitka Fatková, ředitelka pořádající společnosti LIPENSKO.

 

LIPNO SPORT FEST začne o víkendu závodem dračích lodí a Mistrovstvím České republiky v olympijském triatlonu a končit bude další víkend Salomon Trail Running Cupem, Mistrovstvím České republiky v jachtingu a v dálkovém plavání. Akce, která je připravena skutečně pro všechny, pro ty nejmenší až po ty starší, pro sportovce profesionální i rekreační, se bude konat celých devět dnů převážně v prostorách pláže pod Aquaworldem Lipno.

 

Na sportovní aktivity bude vždy v odpoledních a večerních hodinách navazovat kulturní program, v podobě dětských divadelních představení nebo i večerních koncertů. „Například v sobotu 17. 8. Vystoupí kapela Laura a její tygři a v sobotu 24. srpna legendární Ivan Hlas. V pátek si pak budou moci návštěvníci Lipna užit bombastickou laserovou show,“ doplnila Fatková.

 

Foto: archiv pořadatele z předchozího ročníku. Zdroj: Eva Černíková, LIPENSKO s.r.o., děkujeme.

Ke stažení
Plakát (.pdf) 1,47 MB
Program (.docx) 590,15 kB

LIPNO SPORT FEST podruhéLIPNO SPORT FEST podruhéLIPNO SPORT FEST podruhéLIPNO SPORT FEST podruhé

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka