Limitovaná edice MANUFAKTURA Čokoláda a Pomeranč

Oslaďte si dlouhé zimní měsíce s originální limitovanou edicí MANUFAKTURA Čokoláda a Pomeranč a obrňte se tak proti stresu a nepříznivým vlivům vnějšího prostředí. Tato řada využívá příznivých účinků kakaových bobů, mimořádně bohatých na minerály, vitamíny a v dnešní době tolik ceněné přírodní antioxidanty - polyfenoly.

Kakao napomáhá k získání krásné pleti a její ochraně před dráždivými látkami, kterým je náš organismus v dnešní průmyslové době vystavován. Volné radikály, těžké kovy, cigaretový kouř, výfukové plyny – to jsou jen některé ze škodlivin, které denně oslabují obranyschopnost pokožky a zapříčiňují její stárnutí, oslabení a přecitlivělost. Výtažek z kakaa pokožku navíc regeneruje, vyživuje a omlazuje. Báječná vůně čokolády doprovázená svěžími ovocnými tóny pomeranče Vás příjemně naladí a nádherně provoní. Tuto zimní limitovanou edici doplňuje lahodný ovocný čaj s kakaovými boby a pomerančem a delikátní čokoládovo-pomerančový likér pro chvíle domácí pohody.

Zvláčňující glycerinové mýdlo ČOKOLÁDA s výtažkem z kakaa a vitamínem E

Základ tohoto jemného mýdla tvoří rostlinné oleje a zvláčňující glycerin, který zadržuje v pokožce potřebnou vlhkost. Dále je obohaceno o vitamín E a výtažek z kakaových bobů, bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty, který pokožku regeneruje a vyživuje. Bohatá pěna zanechá pokožku čistou, hebkou a provoněnou báječnou vůní čokolády se svěžími pomerančovými tóny.

Jemné zvláčňující glycerinové mýdlo s regeneračním a výživným výtažkem z kakaa a vitamínem E pro čistou a hebkou pokožku. 


Pečující sprchový & koupelový gel ČOKOLÁDA s výtažkem z kakaa a obilnými klíčky
Pečující sprchový & koupelový gel s výtažkem z kakaa, obilnými klíčky a panthenolem zanechává pokožku hedvábně jemnou a čistou. Kakao pokožku regeneruje, vyživuje a chrání před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. Obilné klíčky pokožku zvláční a hydratují a panthenol ji zklidní a regeneruje. Pečující relaxační koupel s vůní čokolády a svěžích pomerančových tónů napomůže k dokonalému uvolnění, úlevě od stresu a dobré náladě.

Pečující sprchový & koupelový gel s regeneračním a výživným výtažkem z kakaa a obilnými klíčky pro hebkou pokožku a dokonalou relaxaci.


Zjemňující sprchový peeling ČOKOLÁDA s výtažkem z kakaa a panthenolem

Unikátní sprchový peeling s výtažkem z kakaa, meruňkovými skořápkami, kaolínem, panthenolem, zvláčňujícími obilnými klíčky a glycerinem jemně odstraňuje odumřelé tělové buňky a dokonale tak čistí a vyhlazuje pokožku. Výtažek z kakaa ji navíc regeneruje, vyživuje a omlazuje. Po pravidelném používání tak zůstane jemná, pružná a hedvábně vláčná. Peeling se používá při sprchování, ideální je nanést peeling na pokožku celého těla - obzvláště na problematické partie - a krouživými pohyby důkladně masírovat, poté opláchnout vodou. Báječná vůně čokolády s pomerančovými tóny zanechá pokožku příjemně provoněnou.

Zjemňující sprchový peeling s výtažkem z kakaa, obilnými klíčky, glycerinem a panthenolem pro dokonale čistou a hedvábně vláčnou pokožku.


100% rostlinný tělový & masážní olej ČOKOLÁDA s přírodními oleji a výtažkem z kakaa

Čokoládový tělový & masážní olej je tvořen vysoce kvalitní rostlinnou směsí mandlového, meruňkového, hroznového a slunečnicového oleje obohacenou o kakaový výtažek. Díky obsahu těchto cenných přírodních ingrediencí regeneruje, hydratuje, vyživuje a chrání pokožku a zmírňuje její podráždění. Přírodní antioxidanty obsažené v kakaovém výtažku napomáhají zpomalit stárnutí pokožky a ztrátu elasticity. Olej je vhodný jak k péči o suchou pokožku, tak k uvolňující celotělové masáži s vůní čokolády a pomerančů.

100% rostlinný tělový & masážní olej s mandlovým a meruňkovým olejem a výtažkem z kakaa dodává pokožce regeneraci, hydrataci a ochranu.


Delikátní čokoládový likér s příchutí pomeranče

Tento jemný hřejivý likér s nízkým obsahem alkoholu, chutí a vůní čokolády s tóny pomeranče je báječným doplňkem pro dlouhé zimní večery. Likérový požitek z konzumace umocňuje lehký obsah whiskového destilátu, který byl minimálně 5 let stářený v dubových sudech. Delikátní chuť tohoto likéru potěší jak dámy, tak pány. Nejlépe chutná mírně vychlazený, skvěle se také hodí do ovocných a zmrzlinových pohárů, kávy, koktejlů či jako doplněk do pudinků.

Delikátní čokoládový likér s příchutí pomeranče chutná nejlépe mírně vychlazený, skvěle se hodí do pohárů, kávy či koktejlů. 


Lahodný ovocný čaj ČOKOLÁDA – POMERANČ

Lahodný ovocný aromatizovaný čaj vyniká zvláštní chutí sušených pomerančových a kakaových slupek v kombinaci s jablky, hřebíčkem, skořicí a hrozinkami. Kakaové slupky jsou zdrojem cenných přírodních antioxidantů, pomerančová kůra díky obsahu bioflavonoidů napomáhá chránit tělo před vnějšími vlivy a posiluje imunitní systém. Šálek tohoto výborného aromatického čaje Vám napomůže lépe přečkat dlouhé a chladné zimní měsíce.

Lahodný ovocný čaj vyniká zvláštní chutí sušených pomerančových a kakaových slupek v kombinaci s jablky, skořicí a hřebíčkem.

 

Čokoládová relaxační kúra

1) Vyhraďte si alespoň hodinku času jen a jen pro sebe. Vytvořte si v koupelně příjemnou atmosféru - zapalte si svíčku, pověste na dveře cedulku “Nerušit”, připravte si měkoučké ručníky...

2) Dopřejte si čokoládovou koupel s regeneračním výtažkem z kakaa pro vláčnou pokožku a dokonalou relaxaci.

3) Koupel zpestřete o zjemňující čokoládový peeling, díky kterému bude Vaše pokožka dokonale zbavená nečistot, jemná a hebká.

4) Zabalte se do teploučkého županu a dopřejte si chvíli odpočinku u šálku lahodného čokoládovo-pomerančového čaje či skleničky likéru. Relaxaci můžete zpříjemnit úžasnou masáží hlavy pomocí masážního drbátka, která napomáhá k úlevě od napětí a stresu a vzbuzuje dobrou náladu.

5) Báječným zakončením této kúry je uvolňující masáž 100% rostlinným čokoládovým olejem.

Limitovaná edice MANUFAKTURA Čokoláda a Pomeranč Limitovaná edice MANUFAKTURA Čokoláda a Pomeranč Limitovaná edice MANUFAKTURA Čokoláda a Pomeranč Limitovaná edice MANUFAKTURA Čokoláda a Pomeranč Limitovaná edice MANUFAKTURA Čokoláda a Pomeranč

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka