Lifting bez chirurgie

K absolvování liftingu, tedy vypnutí pokožky a vyhlazení vrásek, není nutné volit pouze chirurgicku cestu. Šetrnější řešení nabízejí např. přístroje kombinující užití mikroproudu, ultrazvuku a laseru. Tato neinvazivní a bezbolestná technologie je používána pro ošetření obličeje i těla a je alternativou plastické chirurgii.

K novinkám v přístrojové nabídce britské firmy CACI (computer aided cosmetology instrument) patří přístroje Caci ultra a Dermolite. Caci ultra je přístroj, který kombinuje funkci liftingu obličeje a regenerace kůže. Používá se na zpevnění pokožky obličeje, dekoltu i poprsí, ošetření hlubokých vrásek a strií, ale také na odstranění celulitidy. Díky účinkům mikroproudu dochází k rychlému odvodu vody z mezibuněčných porostor a viditelné redukci objemu. Ultrazvukové vibrace umožňují důkladnou exfoliaci pokožky, dermabrazi a mikromasáž. Mikrolaser napomáhá zvýšení tvorby pojivové tkáně a zvýšení pružnosti pokožky.

 

DERMOlite nabízí ošetření založené na kombinaci vibrujícího mikroproudu a pulzního světla, které má exfoliační, detoxikační a zpevňující účinek na pokožku. Ošetření podporuje pronikání kosmetických látek z epidermu do hlubších vrstev pokožky a stimuluje buněčný metabolismus. Kombinovaný účinek mikrovln a pulsního ambrového světla zvyšuje propustnost buněčných struktur. Zrychlením buněčného metabolismu dochází také ke zpevňování tkání pleti. Teplé barvy žlutá a červená tvoří tzv. Ambrové světlo, které napomáhá stimulovat pokožku a dodává jí biodynamickou energii. Pulstní ambrové světlo, které se vyzařuje současně s elektrickým proudem, sttimuluje buňky epidermu a napomáhá posílení svalů a drenáži tekutin z mezibuněčných prostor.

 

Zákazníky CACI jsou salony, spa, ale i lékaři po celém světě a ošetření těmito přístroji je oblíbené i mezi hvězdami šoubyznysu.

Lifting bez chirurgieLifting bez chirurgieLifting bez chirurgieLifting bez chirurgie

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka