Liberecké Centrum Babylon láká na letní terasu i interaktivní vodní hrad

Během letošního léta mohou návštěvníci libereckého Aquaparku využít zmodernizovanou Sluneční terasu s výhledem na Liberec, která za příznivého počasí nabízí prostor pro slunění i nabitý doprovodný program.

Pro děti je připraven nový interaktivní vodní hrad umístěný ve Fontánové hale Aquaparku. Příjemnou alternativou pro chladné letní dny je nově zrekonstruovaný Saunový svět, ve kterém se návštěvníci budou moci ohřát a báječně relaxovat.

Po celé léto bude v provozu Sluneční terasa určená pro opalování a odpočinek po návštěvě Aquaparku. Zatímco se dospělí budou slunit, děti si mohou dál užívat vodní zábavu v připravených bazéncích, kropit se vodními děly nebo si hrát v dětském hradu. „Protože myslíme i na zdravý životní styl, každé úterý si k nám mohou návštěvníci přijít zacvičit podvečerní Hot Yogu přímo pod širým nebem,“ řekla Jana Bachmanová, ředitelka sekce zábavy Centra Babylon. Kromě lekcí Hot Yogy nabídne letní terasa také pravidelné páteční taneční večery a možnost grilování.

Již tradičně je v letních měsících prodloužena otevírací doba Aquaparku i Lunaparku do dvaadvaceti hodin. Večerní plavci mohou letos nově využít zvýhodněné tříhodinové vstupné, které platí od devatenácté hodiny. Nabídku zlevněného vstupného obohatily i letní permanentky na pět a deset celodenních vstupů, které jsou k dostání i v nově spuštěném e-shopu.

Prázdninovou novinku pro celou rodinu přichystal i Babylonský Hotel, který nabízí ubytování zdarma každému dítěti do 12 let věku a každému seniorovi nad 60 let, který se ubytuje v doprovodu jedné platící dospělé osoby.

Aquapark Liberec je tematický vodní ráj nabízející 365 dní v roce širokou škálu možností sportovního vyžití i aktivní relaxace. V nově zrekonstruovaných prostorech Aquaparku laděných do stylu příběhů Julese Verna se nachází bazény, tobogány, skluzavky, perličkové koupele i divoká řeka. Pro děti je k dispozici mělký bazének, pro milovníky potápění jeskyně a starší návštěvníci si mohou odpočinout při relaxačních masážích. Těm, co neholdují vodním sportům, nabízí Aquapark například originální parní lázně. Aquapark je spolu s dalšími místy nabízejícími zábavu, relaxaci i odpočinek součástí kongresového, hotelového a zábavního komplexu Centra Babylon Liberec.

Liberecké Centrum Babylon láká na letní terasu i interaktivní vodní hrad

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka