Léto v Praze můžete protančit

28. - 31. 7. 2011

Letošní, již šestý ročník tanečního festivalu Let´s Dance 2011 opět láká do Prahy všechny tanečníky. Čtyři dny mezi 28. a 31. červencem budou nabité tanečním programem, který se tentokrát ponese v duchu folklórních tanců. Připravena je řada seminářů, soutěží a bohatý doprovodný program.

Největším lákadlem festivalu jsou tradičně zahraniční festivaloví hosté. Letos se můžeme těšit na profesionální lektorku tance Nour (Egypt / Rusko), zpěváka, všestranného umělce a lektora folklórního tance Yassera al Swery (Sýrie), poprvé navštíví Prahu také charismatický tanečník a lektor Wael Mansour (Egypt / Itálie) a přivítáme i tanečnici a lektorku flamenca Amparo Núñez (Chile). Velkým úspěchem organizačního týmu je, že přijal pozvání tanečník a choreograf bollywoodských filmů, Sunny Singh (Indie).

Novinkou Let's Dance Prague International Festivalu 2011 je soutěž o nejlepší taneční fotografii v kategoriích Taneční skupina a sólista a festivalová karta s mottem „Tancuj, kolik zvládneš!“.


Festival Let's Dance chce podporovat tanec jako pohybovou aktivitu mezi širokou veřejností, zároveň si klade za cíl vzdělávat tuzemské taneční odborníky a představovat jim špičkové taneční mistry z celého světa.
Vyberou si nejen profesionální tančníci, ale všichni milovníci tance.

Za fotografii děkujeme pořadateli akce, Centru Tance.

Léto v Praze můžete protančit

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka