Léto pokračuje a s ním i edice Fresh vířivek Caretta

Na léto se těší nejen děti, ale i dospělí. Je to čas odpočinku, čas koupání, čas slunce i nových zážitků. O co je kratší než v jižních oblastech, o to více se na něho těšíme a velice neradi se loučíme s tím, co nám nabízí. Aquaparky a jejich sezóna vrcholí, ale to ještě nemusí znamenat konec "léta". Můžeme si ho přece prodloužit, a to na své vlastní zahradě.

Jak?

Jednoduchý recept nabízí vířivky Gemino, Infinité a Tempesta českého výrobce vířivek společnosti CARETTA Spa Technologies z limitované edice Fresh, které spolehlivě nahradí vodní odpočinek i v období vrcholícího léta a podzimních chladnějších dnů. Je možné nastavit si teplotu vody podle vlastní potřeby a vychutnat si tuto relaxaci nakonec v kterémkoliv ročním období.

Určitě každého napadne, za kolik, v jakém čase a co zvládne sám. Stavební připravenost coby budoucí uživatel vířivky si mohu zajistit svépomocí nebo po konzultaci s prodejcem. Půjde-li vše hladce, do tří týdnů můžete slavnostně i se sousedy kolaudovat.

A v čem spočívá samotné kouzlo edice Fresh?

Není to jen kombinace kvalitních masážních programů a úsporného filtračního systému. Můžete se také těšit i na zabudovaný audio systém s bluetooth, ozonátor generující stále čistou vodu a dokonce i na chromoterapeutické světlo pro ještě intenzivnější uvolnění a relaxaci. CARETTA Spa Technologies vše a mnohem více nabízí v limitované edici Fresh za snížené ceny. Dopřejte si tak zážitek termálních lázní přímo u vás doma. A určitě pozvěte také své přátele a známé.

Všechny nezbytné informace a také ceník vířivek edice Fresh naleznete na http://www.caretta-spa.cz/.

Léto pokračuje a s ním i edice Fresh vířivek CarettaLéto pokračuje a s ním i edice Fresh vířivek CarettaLéto pokračuje a s ním i edice Fresh vířivek Caretta

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka