Letní nabídky Hotelu Babylon**** oživí Benátskou noc

Čtyřhvězdičkový Hotel**** BABYLON v Liberci připravil pro své návštěvníky speciální letní akci. Každý, kdo se ubytuje od 26. 7. do 30. 7. na dvě a více nocí, obdrží vstupenku na Festival Benátská noc zdarma.

Zákazník získává automaticky všechny výhody ubytování v Hotelu**** BABYLON, jako jsou volné celodenní vstupy do babylonského Aquaparku, iQparku i Lunaparku, královské snídaně a další služby tohoto komplexu. „Tato letní akce je podmíněna úhradou pultové ceny za ubytování a hlavně rychlou rezervací pobytu,“ říká ředitel hotelu. „Vstupenky na festival Benátská noc získává prvních 100 šťastných, kteří si pobyt rezervují,“ dodává.

Speciální nabídky Hotelu**** BABYLON pro letní sezónu nekončí Festivalem Benátská noc, ale pokračují až do září. „Informace o letních pobytech v tomto hotelu získávají zájemci nejvíce z jeho webových stránek, www.HotelBabylon.cz,“upřesňuje jeho ředitel. O výhodách ubytování v Hotelu**** BABYLON se přijeďte přesvědčit sami. Do Babylonu jste srdečně zváni.

 

Zdroj: Tisková zpráva, fotografie archiv Centra Babylon

Letní nabídky Hotelu Babylon**** oživí Benátskou nocLetní nabídky Hotelu Babylon**** oživí Benátskou nocLetní nabídky Hotelu Babylon**** oživí Benátskou nocLetní nabídky Hotelu Babylon**** oživí Benátskou noc

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka