Letní limitovaná edice Rituals úžasně voní po lotusu a bergamotu

O důvod víc, proč milovat léto! Firma Rituals k oslavě tohoto ročního období uvedla na trh letní limitovanou edici The Ritual of Karma. Úžasně voní po lotusu a bergamotu. Lotus je symbolem čistoty a duchovního růstu. V tradiční čínské medicíně je používán proti nespavosti. Bergamot je voňavé ovoce, jehož silice jsou základem chutě a vůně čaje earl grey.

Limitovaná edice vonných tyčinek přírodním způsobem provoní váš dům. Citrusy v nich neutralizují nežádoucí pachy. Tyčinky vám pomohou v obývacím pokoji, koupelně, kuchyni i na toaletě. Zlomené je dokonce můžete vložit i do vysavače. S provoněním domova mohou pomoci i svíčky. Ty navíc vytvoří i příjemnou relaxační atmosféru. Jestli si vůni lotusu a bergamotu zamilujete, můžete se jí obklopovat i při každodenních rituálech. Při sprchování si vyberte mezi pěnou nebo olejem. Ten se po nanesení také hned mění v hedvábně jemnou pěnu. Navíc vaši pokožku zanechá neuvěřitelně hebkou. Sprchový olej můžete použít i jako olej do koupele. Cukrový tělový scrub The Ritual of Karma stačí použít jednou nebo dvakrát týdně. Díky pravidelnému odstraňování odumřelých kožních buněk, bude vaše pokožka jemná, zdravá a bude zářit.

Po koupeli pak nezapomeňte nanést bohatý vyživující krém s jemnými třpytkami. Ten si zamilujete zejména na opálené pokožce, kterou krásně zvýrazní. Těsně před spaním si můžete nanést stejnou vůni i na povlečení. Nemusíte mít strach, sprej na prádle nezanechává skvrny.

Příběh Rituals se začal psát v roce 2000. Dnes je z Rituals světoznámá značka a v České republice v loňském roce oslavila 10 let působení na trhu. Celá filozofie značky je prostá. Říká, že štěstí se skrývá v maličkostech. Pocitu štěstí tak můžete dosáhnout každý den. Stačí si pomocí kvalitních produktů z přírodních ingrediencí vytvořit malé rituály plné péče a vůně.

 

Fotografie zaslala Dagmar Kutilová, PR consultant www.cammino.cz

Letní limitovaná edice Rituals úžasně voní po lotusu a bergamotuLetní limitovaná edice Rituals úžasně voní po lotusu a bergamotuLetní limitovaná edice Rituals úžasně voní po lotusu a bergamotuLetní limitovaná edice Rituals úžasně voní po lotusu a bergamotu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka