Letní limitovaná edice Plaisirs Nature - Smoothie

Letní limitovaná edice Rostlinné kosmetiky Yves Rocher z řady Plaisirs Nature, která obsahuje exotické ovocné vůně v kombinacích ananas s kokosem a mango s marakujou. Jednoduše lahodný požitek Smoothie. V prodeji od 16.7.2012

Vychutnejte si jedinečný požitek Smoothie v krémovém sprchovém gelu a podlehněte neodolatelné exotické vůni toaletní vody. Letní limitovaná edice řady Plaisirs Nature Vám přináší dvě lahodné kombinace: mango s marakujou a kokosový ořech s ananasem, jejichž vůně zahalí Vaši pokožku závojem exotiky.

 

MANGO - MARAKUJA
Yves Rocher vybral mango a marakuju díky jejich exotické vůni s akcenty léta. Mango, sladké ovoce naplněné sluncem, se spojilo s marakujou, jehož jemná a zároveň nakyslá dužnina vyzývá k ochutnání.

 

ANANAS - KOKOSOVÝ OŘECH
Ananas a kokosový ořech byly vybrány Yves Rocher pro jejich spojení s letními měsíci a exotickými dovolenými. Ve svém nitru skrývají sladké a voňavé tajemství charakteristické svou chutí.

 

Fotografie poskytla L.Tomišková, Public Relations pro ČR a SR, YVES ROCHER spol. s r.o.

Letní limitovaná edice Plaisirs Nature - SmoothieLetní limitovaná edice Plaisirs Nature - SmoothieLetní limitovaná edice Plaisirs Nature - Smoothie

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka